Πρώτο δείγμα θετικό! (video). Ενθαρρυντική η εικόνα των «ασπρόμαυρων» στην πρεμιέρα της νέας σεζόν

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του νέου ΠΑΟΚ Β, παρότι δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το τρίποντο τις υποχρεώσεις του στη Super League 2, μένοντας στο «μηδέν» κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή.

Παρότι οι «ασπρόμαυροι» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ποδοσφαιριστές με αρκετά μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα τόσο της κατηγορίας, όσο ακόμα και της πρώτης Εθνικής, όχι απλά κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι σε ισορροπία, αλλά και να φτάσουν κοντά στη νίκη, έχοντας αυτοί τις πιο ουσιαστικές και «κλασικές» ευκαιρίες για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο διάστημα που η ομάδα των Παπαβασιλείου και Ταξίδη δέχθηκε πίεση, κατάφερε να την απορροφήσει, έχοντας σε καλή ημέρα όλη την αμυντική του γραμμή και τον Μοναστηρλή, με τον Γιώργο Λαγωνίδη να ξεχωρίζει στο… δεύτερο ντεμπούτο του με τ’ «ασπρόμαυρα», καθαρίζοντας κάθε φάση ψηλά.

Μένοντας στα νέα πρόσωπα, θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο και του Χόρχε Ουρτάδο. Ο νεαρός Κολομβιανός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο επιθετικό μισό, συμβάλλοντας τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση.

 

Μάλιστα, ήταν αυτός που δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, βλέποντας ωστόσο τον Στουρνάρα να τον σταματά σε τετ α τετ  στο πρώτο ημίχρονο.

Γενικότερα, ο ΠΑΟΚ Β απέδωσε ανά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ όταν ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη παραπάνω, δημιούργησε ακόμα τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί με πρωταγωνιστές τους Κανίς, Γρόσδη και Φίλων.

 

Οι «ασπρόμαυροι» παράταξαν ένα σχήμα που στον πυρήνα του περιείχε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες και οι περισσότεροι είχαν ήδη εμπειρία από τις προηγούμενες σεζόν στη Super League 2, κι αν η πρώτη, καλή, εικόνα τους αποδειχθεί ενδεικτική για τη συνέχεια, έχει βάσιμους λόγους να ελπίζει σε μια καλύτερη σεζόν, σε σχέση με την περσινή.

https://inpaok.com/835964/proto-deigma-thetiko-video/

 

Πρώτο δείγμα θετικό! (video). Ενθαρρυντική η εικόνα των «ασπρόμαυρων» στην πρεμιέρα της νέας σεζόν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.