Η επιστροφή που δίνει «λύση» στον Λουτσέσκου. O Τισουντάλι δηλώνει «παρών» για το ματς με ΝΠΣ Βόλο

Μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στη Super League, έχοντας ένα παιχνίδι μπροστά του. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει αύριο (21/9, 17:00) τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και στόχος για τους ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι η νίκη και οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι «μαραθώνιος» και κάθε βαθμός είναι σημαντικός για τον ΠΑΟΚ. Η επόμενη «πρόκληση» για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι στη Μαγνησία, όπου ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί απέναντι στον ΝΠΣ, φιλοδοξώντας να επιστρέψει στις νίκες.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει ακόμη ένα «όπλο» στα χέρια του με φόντο την αυριανή αναμέτρηση. Ο Ταρίκ Τισουντάλι, μετά από μία εβδομάδα επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ και αναμένεται να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους» στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο.

Ο Μαροκινός επιθετικός είχε μείνει τελευταία στιγμή εκτός αποστολής στο ματς της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Ο Τισουντάλι ακολούθησε θεραπεία και προπονήθηκε κανονικά με το υπόλοιπο γκρουπ τις προηγούμενες ημέρες, δηλώνοντας ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι στη Μαγνησία.

Στον αντίποδα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά και του Μπράντον Τόμας, οι οποίοι τέθηκαν νοκ άουτ για το ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.


Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία θα ταξιδέψει στη Μαγνησία με φόντο την αυριανή (21/9, 17:00) αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και προληπτικά δεν θα ταξιδέψει στον Βόλο. Άλλωστε, ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι την επερχόμενη εβδομάδα και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα ήθελε να διακινδυνεύσει την απουσία του Zile στην πρεμιέρα του League Phase του Europa League.

Επιπροσθέτως, νοκ άουτ για το επικείμενο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι και οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός στράικερ βρίσκεται περίπου ένα μήνα στα «πιτς», μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από groin pain.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στο Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή , που συνέχισαν με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο , Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».

 

Η επιστροφή που δίνει «λύση» στον Λουτσέσκου. O Τισουντάλι δηλώνει «παρών» για το ματς με ΝΠΣ Βόλο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.