«Από μικροί μαθαίνουμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικεί πάντα τη νίκη». Οι ατάκες του Μάριου Σινανάι στο PAOK24

Ο Μάριος Σινανάι ήρθε από τα Τρίκαλα το 2014 και ξεχωρίζει συν τοις άλλοις, για την ισχυρή του προσωπικότητα. Αγωνίζεται ως στόπερ και αριστερό μπακ, χρησιμοποιεί εξαιρετικά το αριστερό του πόδι, είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και στις μεταβιβάσεις, είναι ακούραστος, είναι καλός και επιθετικά. Είναι πρωταθλητής με την Κ15 και την Κ17.

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ μιλά στο PAOK24 για την περσινή εμπειρία στην Σούπερ Λιγκ 2 αλλά και τη νέα σεζόν, η οποία ξεκινάει σε μερικές ημέρες.

Αναλυτικά:

Πώς έζησες την περσινή Super League 2 και τι διαφορετικό περιμένεις για φέτος;

«Πάντα όταν παίζεις απέναντι σε άνδρες έχεις το κίνητρο να θέλεις να τους κερδίσεις. Μαθαίνουμε από μικροί ότι το μέταλλο της ομάδας μας είναι να διεκδικούμε πάντα τη νίκη. Θα αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με σοβαρότητα, με θέληση για το τρίποντο».

Με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής την περσινή σεζόν, θεωρείς την αντίστοιχη φετινή ως μια σεζόν επανεκκίνησης για σένα;

«Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, κάθε σεζόν έχει τις δυσκολίες της. Οπότε, το αντιμετωπίζω ως κίνητρο, κάθε χρονιά θέλω να βελτιώνομαι ατομικά και να βοηθώ την ομάδα μου».

https://www.paok24.com/podosfairo/514007/apo-mikroi-mathainoyme-oti-o-paok-prepei-na-diekdikei-panta-ti-niki1/

 

Σμυρλής: «Μόνο κέρδος είχα από την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα»

Οι ατάκες του νεαρού στο PAOK24

Ο Λάμπρος Σμυρλής είναι ένας ιδιαιτέρως γρήγορος επιθετικός. Είναι δυνατό παιδί με την ικανότητα να χρησιμοποιεί εξίσου καλά τα δύο πόδια, αποδίδει εξαιρετικά καλά και στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, ενώ έχει πολλές διακρίσεις σε διεθνή τουρνουά. Eίναι διεθνής και πρωταθλητής με την Κ15, την Κ17 και την Κ19.

O γεννημένος στις 12 Ιουλίου 2004, Σμυρλής, προέρχεται από μια σεζόν με λίγες συμμετοχές, επτά τον αριθμό, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να σκοράρει και ένα τέρμα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β που πήρε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας.

Μιλώντας στον Βασίλη Μανδράου και το PAOK24 ο 20χρονος αθλητής μίλησε για τη νέα σεζόν, την εμπειρία που αποκόμισε από την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, για τη νέα προσπάθεια της δεύτερης ομάδας αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους για το μέλλον.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας:

«Το να πας με την πρώτη ομάδα στην Ολλανδία μόνο να κερδίσεις μπορείς μέσα από αυτό. Βλέπεις την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχουν παίξει στο κορυφαίο επίπεδο, οπότε προσπαθείς μέσα από αυτή τη διαδικασία να κερδίσεις ότι παραπάνω μπορείς»

Για τους προσωπικούς αλλά και τους ομαδικούς στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου:

«Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να βάλω όσα περισσότερα γκολ γίνεται και να μοιράσω όσες παραπάνω ασίστ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου με αυτό τον τρόπο. Όσον αφορά τις διαφορές με την περσινή σεζόν, κάθε χρόνο έρχονται νέα παιδιά από κάτω και έχουμε ένα καινούργιο ρόστερ. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα, ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να πάρουμε άνοδο ωστόσο θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε»

https://www.paok24.com/podosfairo/513999/smyrlis-mono-kerdos-eicha-apo-tin-proetoimasia-me-tin-proti-omada1/

«Από μικροί μαθαίνουμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικεί πάντα τη νίκη». Οι ατάκες του Μάριου Σινανάι στο PAOK24 Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 18, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.