Γρόσδης και Μύθου στο SDNA: «Θέλουμε να φτάσουμε με τον ΠΑΟΚ Β' όσο ψηλότερα γίνεται».Για τους ομαδικούς αλλά και τους προσωπικούς τους στόχους μίλησαν στο SDNA, ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β, Βασίλης Γρόσδης, αλλά και «Βενιαμίν» της ομάδας, Ανέστης Μύθου.

Ανήμερα του τελευταίου φιλικού των ασπρόμαυρων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' κλήθηκαν να απαντήσουν στο SDNA για τους στόχους της ομάδας αλλά και την γενικότερη νοοτροπία που θα έχει ο Δικέφαλος την ερχόμενη σεζόν. 

Σε ερώτηση προς τον Βασίλη Γρόσδη για το ποιες οι διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και τι θα πρέπει να περιμένουμε φέτος από τον ΠΑΟΚ Β, ο ίδιος ανέφερε: «Σίγουρα κάθε χρόνο ανεβαίνουν και μικρότερα παιδιά, είμαστε και εμείς που έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτό τον τομέα για να τους βοηθήσουμε, πιστεύω είμαστε αρκετά καλή ομάδα και θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας, που είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για το πόσο τους βοήθησε η περσινή εμπειρία με τα πλέι άουτ και τον κίνδυνο του υποβιβασμού, ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β' δήλωσε: «Σίγουρα μας βοήθησε όλους, γίναμε ακόμα πιο σκληροί, καταλάβαμε πως είναι το ποδόσφαιρο στην πραγματικότητα και φέτος είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είμαστε σε αυτή την κατάσταση».

Την σκυτάλη στις ερωτήσεις πήρε ο μικρότερος ηλικιακά του γκρουπ ο Ανέστης Μύθου, ο οποίος για το ποιες είναι οι βλέψεις του σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε ομαδικό γενικότερα απάντησε: «Ομαδικά είπαμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, είναι η πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ Β, πρώτη χρονιά στη Super League 2, εγώ αυτό που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Οπότε είτε είναι στον ΠΑΟΚ Β' είτε στην Κ19, θέλω να παίζω για να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα».

Για το πως του φάνηκε η κλήση στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά είπε χαρακτηριστικά: «Στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε χρόνο να τα επεξεργαζόμαστε και πολύ, οπότε δεν ήταν ξαφνικό, ήταν κάτι που περίμενα».

Επιμέλεια: Nίκος Φρονιμόπουλος

https://www.sdna.gr/podosfairo/1235245_grosdis-kai-mythoy-sto-sdna-theloyme-na-ftasoyme-me-ton-paok-b-oso-psilotera 
Γρόσδης και Μύθου στο SDNA: «Θέλουμε να φτάσουμε με τον ΠΑΟΚ Β' όσο ψηλότερα γίνεται».Για τους ομαδικούς αλλά και τους προσωπικούς τους στόχους μίλησαν στο SDNA, ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β, Βασίλης Γρόσδης, αλλά και «Βενιαμίν» της ομάδας, Ανέστης Μύθου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.