Θεοδωρίδης: «Καταφέραμε να κερδίσουμε, παρότι δεν ήμασταν καλοί» (vid). Ο Θαλής Θεοδωρίδης μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Womens Champions League, επισημαίνοντας πως μπορεί να τα κορίτσια να ήταν σε κακή ημέρα, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.


 Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως ακριβώς το περιμέναμε. Με μια ομάδα η οποία είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της. Δύσκολη ομάδα και δυσκολοκατάβλητη. 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε πιάσει τα στάνταρ τα οποία θέλουμε εμείς. Είχαμε κάποιες παίκτριες οι οποίες δεν ήταν σε καλή ημέρα, παρόλο αυτά πιέσαμε τον αντίπαλο, και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, καταφέραμε να σκοράρουμε, μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι, παρόλο αυτά όμως οι κοπέλες, μία ημέρα που δεν ήταν καλές γι' αυτές, προσπάθησαν και απέδειξαν ότι και στις μέρες οι οποίες δεν έχουμε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης, μπορούμε να κερδίζουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο». 

Το σχετικό βίντεο: 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1231822_theodoridis-kataferame-na-kerdisoyme-paroti-den-imastan-kaloi-vid

Θεοδωρίδης: «Καταφέραμε να κερδίσουμε, παρότι δεν ήμασταν καλοί» (vid). Ο Θαλής Θεοδωρίδης μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Womens Champions League, επισημαίνοντας πως μπορεί να τα κορίτσια να ήταν σε κακή ημέρα, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.