Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι μάχη, είναι πόλεμος!» (vid).Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις στην διάρκεια της ομιλίας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου, ζήτησε από τους παίκτες του γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και άμεση αντίδραση στην ανάκτηση της κατοχής, τονίζοντας ότι κάθε παιχνίδι είναι μια μάχη, ένας πόλεμος!

«Κυκλοφορήστε τη μπάλα γρήγορα. Μην αφήσετε τους άλλους να έρθουν να σας πιέσουν. Να μην βρεθούν σε θέση να σας πιέσουν. Όταν χάνουμε την μπάλα, όλοι μαζί την χάνουμε και έτσι όλοι μαζί αντιδρούμε άμεσα.

Είμαστε καλοί σε αυτό, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι», ανέφερε αρχικά στους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ στην κορύφωση της ομιλίας του πρόσθεσε:

«Παιδιά (σ,σ. Guys), ακούστε με. Κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη, είναι πόλεμος. Μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι έχοντας καλή θέση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αφήστε τα άλλα, να είμαστε επιθετικοί, να κάνουμε build up και να σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε σε σωστές θέσεις να μην μπορεί ο αντίπαλος να δημιουργήσει».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1232242_loytseskoy-stoys-paiktes-toy-paok-kathe-paihnidi-einai-mahi-einai-polemos-vid
 

Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι μάχη, είναι πόλεμος!» (vid).Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις στην διάρκεια της ομιλίας του. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.