ΠΑΟΚ Β: Το καλό ξεκίνημα και που οφείλεται. Τι άλλαξε στη φετινή ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, o ΠΑΟΚ Β, παραμένει αήττητος, έχοντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες , με τη μοναδική ομάδα του ομίλου που έχει περισσότερους βαθμούς από αυτούς, να είναι η ΑΕΛ, η οποία έχει 12 και αποτελεί το φαβορί για την άνοδο στη Stoiximan Super League.

Που οφείλεται όμως αυτό το καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν; Σε σχέση με πέρσι, έγινε μια σημαντική ανανέωση στο ρόστερ, με παίκτες όπως ο Γιαξής, ο Γκορντεζιάνι, ο Πανίδης, ο Νινούα κ.α., να αποχωρούν, ενώ παράλληλα υπήρξαν και σημαντικές αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο.

Ο Απόστολος Παπαβασιλείου είναι πλέον επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου, αντικαθιστώντας τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη και μέχρι τώρα, έχει υπάρξει ένα καλό «πάντρεμα», ξένων ποδοσφαιριστών και νεαρών με προοπτική.

Σε αυτά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, έχει ξεχωρίσει ένας βασικός κορμός στην ενδεκάδα, ενώ παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, η φιλοσοφία είναι κοντά σε αυτήν της πρώτης ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ Β, προσπαθεί να παίζει όσο περισσότερο γίνεται, κυριαρχικό ποδόσφαιρο, να βγάζει πολλές εντάσεις στο pressing.

Επίσης, εντάσσεται η φιλοσοφία της πρώτης ομάδας, να ψάχνει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την περίπτωση του Ουρτάδο που έχει ξεχωρίσει στην αρχή, να έρχεται δανεικός από τη Γουότφορντ, με ρήτρα αγοράς στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Κάπως έτσι, η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, έχει βγάλει μια πολύ ενθαρρυντική εικόνα στο ξεκίνημα της σεζόν στη Super League 2, μετρώντας δύο ισοπαλίες με τον ΠΟΤ Ηρακλή Φούρνοι Βενέτη και τη Νίκη Βόλου και δύο νίκες, με Μακεδονικό και Καμπανιακό.

https://www.paok24.com/podosfairo/518738/paok-v-to-kalo-xekinima-kai-poy-ofeiletai/

 

ΠΑΟΚ Β: Το καλό ξεκίνημα και που οφείλεται. Τι άλλαξε στη φετινή ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.