Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο ματς-φωτιά με Στεάουα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (3/10, 22:00) τη Στεάουα Βουκουρεστίου για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Ένα ματς πολύ σημαντικό για την ομάδα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου από πολλές απόψεις.

Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει τον Μπράντον Τόμας να συμπληρώνει έναν μήνα απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους μετά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο του από την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς, ωστόσο υπάρχουν επιβαρυμένοι παίκτες όπως ο Μπάμπα, ο Τάισον και ο Ζίβκοβιτς που χρειάζονται να πάρουν ανάσες και δύσκολα θα βρίσκονται στην ενδεκάδα.

Ο Σάστρε θα πάρει φανέλα βασικού, μιας που ο Όττο έχει δυο σερί 90λεπτα, ενώ στα αριστερά θα πρέπει να βρεθεί λύση με τον επιβαρυμένο Μπάμπα με τον Ισπανό μπακ να προορίζεται για να παίξει στο αριστερό άκρο, κάτι που δοκιμάστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στον Βόλο.

Στο κέντρο πιθανόν το δίδυμο Καμαρά – Οζντόεφ να επιστρέψει μετά την Κωνσταντινούπολη, ενώ μεσοεπιθετικά είναι παιχνίδι που επιβάλλεται η παρουσία του Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ενώ πιθανό να διεκδικήσει φανέλα βασικού ο Σόλα Σορετίρε.

Επιπλέον, ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κόλεϊ για την αναμέτρηση με τους Ρουμάνους και θα πορευτεί με τους Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη που θα ειναι αναγκαστικά οι δυο αμυντικοί στην ενδεκάδα αφού θυμίζουμε πως ο Ντέγιαν Λόβρεν δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ.

https://www.sfina.gr/etsi-tha-paixei-o-paok-sto-mats-fotia-me-steaoua/

 

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο ματς-φωτιά με Στεάουα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (3/10, 22:00) τη Στεάουα Βουκουρεστίου για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 03, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.