Καντσελιέρι: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες - Είμαστε ίδιοι με τον Παναθηναϊκό». Ο Μάσιμο Καντσελιέρι υπογράμμισε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR η ομάδα του έχασε το ματς στις λεπτομέρειες και τόνισε πως είναι ίδια με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ τον Αταμάν, που είναι ειλικρινής πάνω από όλα, για τα καλά του λόγια. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά 2-3 λεπτομέρειες στο τέλος μας έκαναν να χάσουμε το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Χωρίς φόβο, χωρίς δικαιολογίες. Είμαστε ίδιοι με αυτούς και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Αυτό χρειαζόμασταν και αυτό χρειάζομαι για το μέλλον μας».

https://www.sdna.gr/mpasket/1243821_kantselieri-hasame-stis-leptomereies-eimaste-idioi-me-ton-panathinaiko

 

Καντσελιέρι: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες - Είμαστε ίδιοι με τον Παναθηναϊκό». Ο Μάσιμο Καντσελιέρι υπογράμμισε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR η ομάδα του έχασε το ματς στις λεπτομέρειες και τόνισε πως είναι ίδια με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.