ΠΑΟΚ: Μόνο έναν επιθετικό βλέπει ο Λουτσεσκου. Ο ΠΑΟΚ θα πάει να παίξει ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ αλλά το ζήτημα του Λουτσέσκου είναι ο... επιθετικός

Ο ΠΑΟΚ έχει ντέρμπι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια να παίξει με την ΑΕΚ αλλά ο Λουτσέσκου βλέπει μόνο έναν επιθετικό για το πλάνο του.  

Ο ρουμάνος τεχνικός ήταν πολύ προβληματισμένος που υπήρχε πρόβλημα με τον Μπράντον Τόμας. Μπορεί να μη σκοράρει όσο άλλοι επιθετικοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά είναι ο παίκτης που κολλάει… ταμάμ στο πλάνο του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Επομένως, ήταν καλά νέα που δείχνει να είναι ο Μπράντον Τόμας στην αποστολή. Βέβαια, από την άλλη πλευρά μάλλον δε θα είναι βασικός. Κάτι που σημαίνει πως ο Λουτσέσκου θα κατεβάσει τον ΠΑΟΚ μάλλον με επιθετικό είτε τον Τσάλοφ είτε τον Τισουντάλι.

Πάντα, βέβαια και στα εκτός έδρας ντέρμπι το Χ δεν είναι κακό για τον φιλοξενούμενο. Ειδικά τώρα που είναι αρχή στο πρωτάθλημα.

https://www.sportime.gr/podosfairo/paok/paok-mono-enan-epithetiko-vlepi-o-loutseskou/

 

ΠΑΟΚ: Μόνο έναν επιθετικό βλέπει ο Λουτσεσκου. Ο ΠΑΟΚ θα πάει να παίξει ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ αλλά το ζήτημα του Λουτσέσκου είναι ο... επιθετικός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.