Πώς προστατεύουμε τα φυτά με κραμβέλαιο. Ένα προϊόν φυτικής προέλευσης για να προστατεύσουμε τα φυτά μας από επιβλαβή έντομα που εμφανίζονται στον κήπο, στο μπαλκόνι και σε εσωτερικούς χώρους. Όσοι ασχολούμαστε με την κηπουρική και τα φυτά, έχουμε παρατηρήσει πως οι προσβολές από έντομα δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην αναπτύξη των φυτών, επηρεάζοντας αρνητικά τη βλάστηση, τα λουλούδια και την καρποφορία τους. - Πηγή: www.mistikakipou.gr

Μία άμεση λύση για τα έντομα δίνει το κραμβέλαιο, ένα φυσικό προϊόν που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στον λαχανόκηπο, στα λουλούδια της βεράντας και στα δέντρα του κήπου μας. 

Ιδανικό και για τα φυτά εσωτερικού χώρου, το κραμβέλαιο είναι εύκολο για χρήση στο σαλόνι του σπιτιού, σε γραφεία και σε επαγγελματικούς χώρους. 

Στο σημερινό άρθρο παρουσιάζουμε το προϊόν Kramb της εταιρείας Compo, με αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση του, προκειμένου να διατηρήσουμε τα φυτά μας υγιή και γεμάτα ζωντάνια.

Το Kramb είναι ένα φυτικό σκεύασμα που εξάγεται από το φυτό ελαιοκράμβη και είναι απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο και για κατοικίδια ζώα. 

Τι είναι το κραμβέλαιο Kramb της Compo; Το Kramb είναι ένα φυτικό σκεύασμα που έχει ως βάση το κραμβέλαιο με φυσικά δραστικά συστατικά τα οποία δεν προκαλούν φυτοτοξικότητες.
 Πρόκειται για ένα φυσικό εντομοκτόνο – ακαρεοκτόνο επαφής με ευρεία δράση, το οποίο εξάγεται από το φυτό ελαιοκράμβη και είναι απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο και για κατοικίδια ζώα. 
Ποια έντομα αντιμετωπίζουμε με το κραμβέλαιο Kramb; Το Kramb είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό σκεύασμα που χρησιμοποιείται στα φυτά του κήπου, στο μπαλκόνι και σε εσωτερικούς χώρους για: 
την αντιμετώπιση των αφίδων (μελίγκρα), 
την αντιμετώπιση του τετράνυχου, 
την αντιμετώπιση των κοκκοειδών (ψώρα των φυτών), 
την αντιμετώπιση του θρίπα, 
την αντιμετώπιση του αλευρώδη, 
την αντιμετώπιση της ψύλλας, 
και άλλων μυζητικών εντόμων. 
Το κραμβέλαιο λειτουργεί με μηχανικό τρόπο δράσης κατά των προνυμφών και των ακμαίων εντόμων και ακάρεων. 
Συγκεκριμένα, η δραστική ουσία Rapeseed oil καλύπτει τους πόρους του σώματος των εντόμων και των ακάρεων με μια αδιαπέραστη από οξυγόνο μεμβράνη παρεμποδίζοντας την πρόσληψη οξυγόνου και υγρασίας, προκαλώντας σταδιακά ασφυξία. 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ https://www.mistikakipou.gr/krambelaio-kramb-sta-fita/

- Πηγή: www.mistikakipou.gr
 

Πώς προστατεύουμε τα φυτά με κραμβέλαιο. Ένα προϊόν φυτικής προέλευσης για να προστατεύσουμε τα φυτά μας από επιβλαβή έντομα που εμφανίζονται στον κήπο, στο μπαλκόνι και σε εσωτερικούς χώρους. Όσοι ασχολούμαστε με την κηπουρική και τα φυτά, έχουμε παρατηρήσει πως οι προσβολές από έντομα δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην αναπτύξη των φυτών, επηρεάζοντας αρνητικά τη βλάστηση, τα λουλούδια και την καρποφορία τους. - Πηγή: www.mistikakipou.gr Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.