«Κλειδιά» οι Τάισον, «Ντέλιας» και Αντρίγια για την πρώτη νίκη. Γιώργος Καστάνης

Είναι απελευθερωμένος ο Κωνσταντέλιας, δημιουργεί φάσεις στην αντίπαλη εστία, σκόραρε όμως μόλις μία φορά στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είναι “κλειδωμένος” ο Τάισον από τους αντιπάλους του και αυτό το γεγονός έχει αντίκτυπο στην παραγωγικότητα της ομάδας.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παρότι συμμετείχε ενεργά στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, δεν σκοράρει, δεν κάνει εύκολα σουτ προς την αντίπαλη εστία, όπως τον συνηθίζαμε και τον βλέπαμε την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Όταν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Η αποτελεσματικότητα των τριών προαναφερόμενων παικτών, σε συνδυασμό με την παραγωγικότητα της ομάδας, αποτελεί το βασικό θέμα, ειδικά μετά τις δύο ήττες στο Europa League και το Πρωτάθλημα.

Κατά την προσωπική μου άποψη, αυτοί οι τρεις παίκτες αποτελούν βαρόμετρο για την επιθετική “εικόνα” που παρουσιάζει η ομάδα. Όταν για παράδειγμα, κατορθώσει και απελευθερωθεί ο Τάισον από τους αντιπάλους του, εκεί θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για το γκολ που δεν ήρθε εύκολα στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Όταν ο Κωνσταντέλιας που κάνει όλες τις κινήσεις μέχρι την τελική φάση, απελευθερωθεί και έχει μέσα του, την πεποίθηση ότι θα σκοράρει, θα δούμε και από τον νεαρό σούπερ άσο, να πετυχαίνει τα γκολ που έχει ανάγκη η ομάδα.

Ακόμη: Όταν ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ζίβκοβιτς βρει τα πατήματά του στην αντίπαλη περιοχή, τότε θα δούμε πόσο εύκολα μπορούν να έρθουν τα γκολ. Είτε από τον ίδιο, είτε από τους συμπαίκτες του.

Δεν λέω, σε αυτό τον συμμετοχικό ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί από τις εντολές του Λουτσέσκου, μπορούν να σκοράρουν όλοι ανεξαιρέτως. Το ζητούμενο όμως είναι ένα: Ποιοι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες. Ποιοι, είναι τα “κλειδιά” για να επιτευχθεί, η πρώτη νίκη στο League phase του Europa League.

Οι τρεις που προανέφερα, μπορούν να κάνουν την διαφορά. Από απόψε το βράδυ. Κόντρα στην μαχητική Στεάουα. 

https://www.metrosport.gr/33-1727934812-pghgopuoqp-1053777

 

«Κλειδιά» οι Τάισον, «Ντέλιας» και Αντρίγια για την πρώτη νίκη. Γιώργος Καστάνης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 03, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.