Ο παράγοντας Λόβρεν και οι Οσίες Παρθένες.Ο ΠΑΟΚ έφυγε με έναν βαθμό από τη Φιλαδέλφεια και θα μπορούσε να πάρει περισσότερους αν είχε σε καλύτερη μέρα κομβικούς του ποδοσφαιριστές. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

Το τελικό 1-1 μάλλον ήταν και αναμενόμενο και δίκαιο. Ο ΠΑΟΚ βρήκε πρώτος γκολ, η ΑΕΚ τα έχασε για έξι επτά λεπτά και εκεί που θα μπορούσε να την τελειώσει, δεν το έκανε.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το miss match το μπασκετικό μεταξύ Κεντζιόρα και Πιερό, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, είχε μετά το δικό της μομέντουμ αλλά επί της ουσίας, μία φάση χρειάστηκε ο Κοτάρσκι, αυτή του Ρότα.

Η αλήθεια είναι πως για τον ΠΑΟΚ η ζωή γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν καταφέρνει την τελευταία μέρα των μεταγραφών να βρει διαθέσιμο τον Λόβρεν. Είναι τόσο ξεχωριστή η παρουσία του στο γήπεδο, που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τα παιδιά που είχες ήταν πραγματικά στόπερ. Χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν και κυρίως πρωταθλητές, είναι τόσο επιβλητικός ο Κροάτης που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο παράγοντας Λόβρεν εμφανίστηκε ουσιαστικά σήμερα και θα είναι πολύ σημαντικός για τον φετινό ΠΑΟΚ.

Κάποιοι θα πούνε γιατί δεν έπαιξε ο Κροάτης πάνω στον Πιερό, αλλά αυτά είναι για τα καφενεία. Προφανώς και ο Κεντζιόρα δεν έχει μισό παιχνίδι καριέρας ως αριστερό στόπερ, ενώ ο Λόβρεν καμιά 200.

Με αυτόν τον Λόβρεν και τον εξαιρετικό Ότο, ο ΠΑΟΚ είχε κλειδώσει την άμυνά του. Το βαρύ μπάτζετ της ΑΕΚ ουσιαστικά ακυρώθηκε από το ίδιο της το παιχνίδι. Μόνο στη φάση του γκολ κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και δικαιώθηκε. Σε γενικές γραμμές μόνο κάτι μεταβάσεις και αμέτρητες γιόμες, είχε το μενού. Δείγμα του ότι ο Αλμέιδα δεν το έχει βρει ακόμη με αυτό το πανάκριβο ρόστερ. Ο Λουτσέσκου τον κλείδωσε σχετικά εύκολα.

Ο ΠΑΟΚ για ακόμη ένα παιχνίδι, είχε κορυφαίους αμυντικούς. Ο Μπάμπα βρήκε το γκολ, ο Ότο με τον Λόβρεν έκαναν παπάδες, οι άλλοι τα τυπικά. Προφανώς και έτσι δεν πας πουθενά, αλλά δεν μπορεί, σε κάποια φάση θα ξυπνήσουν. Η αλήθεια είναι πως ο νέος της παρέας, δεν έχει δώσει και πολλά. Και με αυτά που δείχνει, δεν ξέρω αν θα δώσει ποτέ.

Στον Τσάλοφ αναφέρομαι και παρότι αυτή τη φορά έχει συμμετοχή στο γκολ, αφού δική του είναι η ασίστ, στη ροή του αγώνα ήταν κάκιστος. Κακή χημεία, κακή ταχύτητα σκέψης, μέτριες επαφές, ο ΠΑΟΚ έχει θέμα. Είμαι σίγουρος πως ο Λουτσέσκου θα προτιμούσε το δίδυμο Μπράντον – Σαμάτα, αλλά θα δώσει χρόνο στον Ρώσο που είναι επένδυση. Μέχρι πότε, δεν το ξέρω.

Ο τραυματισμός του Μπάμπα, δημιούργησε μία κατάσταση που για πρώτη φορά βλέπω στον ΠΑΟΚ. Άλλαξαν και οι τέσσερις της άμυνας με μία αλλαγή και παρόλα αυτά η ομάδα δεν επηρεάστηκε. Ο Κεντζιόρα πήγε δεξιά, ο Λόβρεν και αυτός δεξιά, ο Κόλεϊ ήταν η αλλαγή και ο Ότο άλλαξε πλευρά. Το κρατάμε, ως κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί.

Για το μένος της ΑΕΚ με τον Λουτσέσκου, επιβεβαιώθηκε ακόμα μία φορά με τη διαρροή για τη συμπεριφορά του. Στο βίντεο βέβαια εγώ βλέπω να του επιτίθεται αρχικά ο Γιώργος Κοσμάς, αλλά δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί.

Το να συνεχίσει η ΑΕΚ να κάνει σημαία το μένος για τον Ράζβαν, τον ενισχύει στα δικά μας μάτια και απλά θα πρέπει να ανεχτούμε τους ανόητους που θα συνεχίσουν να λένε πως προκαλεί. Δηλαδή πως ξαφνικά, τον τσίμπησε μύγα τσε -τσε και άρχισε να κάνει τα δικά του.

Ξέχωρα με το τι ακριβώς συνέβη, τόσα χρόνια στα γήπεδα ξέρω πως είναι να είσαι με ανεβασμένους παλμούς στο τέλος ενός αγώνα. Όποιος πει πως οι παλμοί του είναι νορμάλ, θα τον πω απλά ψεύτη.

Ο Ράζβαν λοιπόν, είναι μία αξιοπρεπέστατη προσωπικότητα που δεν ανέχεται κανένας να προσβάλει. Και όταν αυτό συμβαίνει, καλά κάνει και αντιδρά. Μπήκε στο γήπεδο για να συγχαρεί τους παίκτες του και του την έπεσαν από παντού. Παίκτης της Ένωσης του πέταξε αντικείμενα, ο CEO του επιτέθηκε φραστικά.

Η δαιμονοποίηση του Ράζβαν προφανώς και είναι βολική για έναν οργανισμό που δεν πατά καλά στα πόδια του και έτσι όπως πάει, ούτε θα πατήσει ποτέ.

Έναν οργανισμό που πέρυσι μας έλεγε πως ο Αλμέιδα προκλήθηκε που έσπρωξε τον Γκαγκάτση και μετά έπιασε από τον λαιμό αστυνομικό. Που αν το κάνω εγώ, πάω φυλακή απευθείας.

Ας χαλαρώσουν λοιπόν οι οσίες παρθένες όλες σε αυτή τη χώρα, ξέρουμε που βρισκόμαστε και τι συμβαίνει και ας απολαύσουν ένα πρωτάθλημα που θα πέφτουν κορμιά μέχρι το τέλος.

Ας μάθουμε να ευχαριστιόμαστε το αυτονόητο που για δεκαετίες είχαμε στερηθεί.

Τέλος, θα ήθελα να δω και ελίτ διαιτητές στα εκτός έδρας του ΠΑΟΚ. Έτσι για την αλλαγή, γιατί βασικά θεωρώ τον σημερινό κακό διαιτητή. Δεν θεωρώ έπαιξε κάποιον ρόλο στο αποτέλεσμα αλλά με μία καλύτερη επιλογή ίσως και να βλέπαμε μία καλύτερη ποιότητα αγώνα και ας έδινε τα σπόρια στους γηπεδούχους όπως ο Σλοβένος.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1246467_o-paragontas-lobren-kai-oi-osies-parthenes

 

Ο παράγοντας Λόβρεν και οι Οσίες Παρθένες.Ο ΠΑΟΚ έφυγε με έναν βαθμό από τη Φιλαδέλφεια και θα μπορούσε να πάρει περισσότερους αν είχε σε καλύτερη μέρα κομβικούς του ποδοσφαιριστές. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.