Οι “πονοκέφαλοι” του Λουτσέσκου: Προπόνηση με οκτώ απόντες. Τι προκύπτει από τη σημερινή προπόνηση και το νέο “πρόβλημα”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είχαν σήμερα ένα ακόμη “ραντεβού” στο γήπεδο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να βλέπει και σήμερα αρκετούς να μένουν στα… pits.

Ας τα πάρουμε τη σειρά… Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι Σόλα Σορετίρε και Γιάννης Κωνσταντέλιας απουσίασαν από την προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ την ίδια στιγμή, Μπάμπα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκαναν ατομικό στο γήπεδο.

Όσον αφορά στον Μπράντον Τόμας και τον Γιόνι Όττο, αμφότεροι έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και -τέλος- τόσο ο Κοτάρσκι, όσο και ο Αντώνης Τσιφτσής έκαναν θεραπεία.

Σήμερα, το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή τακτική και μετά την προθέρμανση, ακολούθησε ένα παιχνίδι κατοχής με μικρές εστίες, με τον προπονητή να δείχνει στους παίκτες κάποια τακτικά κομμάτια, με φόντο το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσέσκου από αύριο περιμένει και τους τελευταίους διεθνείς, με την ομάδα να έχει πρωινό “ραντεβού” στο γήπεδο στις 10:30.

https://www.paok24.com/podosfairo/518822/oi-quot-ponokefaloi-quot-toy-loytseskoy-proponisi-me-okto-apontes/

 

Οι “πονοκέφαλοι” του Λουτσέσκου: Προπόνηση με οκτώ απόντες. Τι προκύπτει από τη σημερινή προπόνηση και το νέο “πρόβλημα” Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.