Σορετίρε και «Ντέλιας» στα... πιτς - «Τρέχει» ενόψει ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, πολλά ανοιχτά θέματα για τον Λουτσέσκου!

Η Τρίτη (15.10) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση κι ακολούθησε ένα μεγάλο παιχνίδι κατοχής με μικρές εστίες. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο προπονητής κι έδειξε στους παίκτες κάποια τακτικά κομμάτια εστιασμένα στο παιχνίδι με την Ένωση στην Αθήνα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Στο μέτωπο των απουσιών, όπως όλα δείχνουν, Μπράντον Τόμας και Γιόνι Ότο φωνάζουν «παρών» για OPAP Arena, καθώς και σήμερα έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. 

Οι Μπάμπα και Α.Ζίβκοβιτς έκαναν ατομικό στο γήπεδο ενώ οι Κοτάρσκι - Τσιφτσής έκαναν θεραπεία, με τους τρεις πρώτους να «τρέχουν» ενόψει ΑΕΚ. Η αυριανή προπόνηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη ως προς το πλάνο που καταστρώνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το ποιους ποδοσφαιριστές μπορεί να υπολογίζει. Σε κάθε περίπτωση, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και ο 24χρονος κίπερ στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας.

Μαζί με τον Γιάννη Κωνσταντέλια που ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα, στα... πιτς μπήκε σήμερα λόγω ίωσης και ο Σόλα Σορετίρε.

Την Τετάρτη (16.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30.

 https://www.sdna.gr/podosfairo/1244663_soretire-kai-ntelias-sta-pits-trehei-enopsei-aek-o-paok-polla-anoihta-themata

 

Σορετίρε και «Ντέλιας» στα... πιτς - «Τρέχει» ενόψει ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, πολλά ανοιχτά θέματα για τον Λουτσέσκου! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.