Το πρώτο «δείγμα» των μεταγραφών του ΠΑΟΚ (pics+videos). Τι έκαναν μέχρι τώρα οι καλοκαιρινές προσθήκες του Δικεφάλου;

Ένας κύκλος αγώνων ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Μετά από ένα απαιτητικό καλοκαίρι και τρεις αντιπάλους (Μπόρατς, Μάλμε, Σάμροκ Ρόβερς) ο Δικέφαλος αγωνίζεται στο League Phase του Europa League. Η εκκίνησή του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν ήταν καλή, καθώς μετρά δύο ήττες στις πρώτες δύο «στροφές» του ανανεωμένου Europa League, χάνοντας από τη Γαλατασαράι (3-1) και τη Στεάουα (0-1).

Η περασμένη αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε ιδανικά για τους «ασπρόμαυρους», αφού κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδας, μετά από πέντε χρόνια, επιστρέφοντας στην κορυφή της Super League.

Από το ρόστερ της περασμένης σεζόν αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές, ωστόσο έγιναν κι αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Το σύνολο των μεταγραφών του Δικεφάλου έφτασε τις 12, με πιο πρόσφατη προσθήκη να είναι αυτή του Γίρι Παβλένκα.

Τι έχουν κάνει μέχρι τώρα οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ;

Ο Τόμας Κεντζιόρα αποτελεί μία παλιά-καινούρια μεταγραφή, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Επέστρεψε και παραμένει στην αμυντική γραμμή του Δικεφάλου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Πολωνός στόπερ έχει καταγράψει 12 συμμετοχές και μία ασίστ σε 1.110 αγωνιστικά λεπτά.

Από την αρχή της προετοιμασίας βρίσκεται στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ ο Μαντί Καμαρά. Ο 27χρονος μέσος από την Γουϊνέα αποτελεί μία πολύτιμη μεταγραφή για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Σε 15 συμμετοχές έχει καταγράψει δύο γκολ και μία ασίστ σε 694 λεπτά, ερχόμενος κατά κύριο λόγο από τον πάγκο.

Στον αντίποδα, ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης που αποτελεί, επίσης, μία από τις πρώτες κινήσεις των «ασπρόμαυρων» στο μεταγραφικό παζάρι, δεν κατάφερε να αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής. Έχει καταγράψει μόνο μία ολιγόλεπτη συμμετοχή την τρέχουσα περίοδο, αγωνιζόμενος στην πρεμιέρα της Super League απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Μία συμμετοχή, κι αυτός στο ίδιο παιχνίδι, κατέγραψε και ο Αντώνης Τσιφτσής. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος και στη συνέχεια δεν σημείωσε άλλη συμμετοχή.

Οι δύο πιο… ακριβές μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι ήταν αυτές των Φέντορ Τσάλοφ και Ταρίκ Τισουντάλι. Αμφότεροι αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς όμως να πετύχουν αρκετά γκολ. Ο Ρώσος στράικερ αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Σε 13 συμμετοχές έχει πετύχει ένα γκολ και μία ασίστ σε 650 αγωνιστικά λεπτά. Από την άλλη πλευρά, ο Μαροκινός επιθετικός έχει βρεθεί τον αγωνιστικό χώρο 430 λεπτά, μετρώντας 11 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενισχύθηκαν και με νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα βοηθήσουν με την ποιότητά τους την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Σόλα Σορετίρε αποκτήθηκε έναντι 590.000 ευρώ, έπαιξε σε έξι παιχνίδια και μόλις για 159 λεπτά, ενώ ο Τζόναθαν Γκόμεζ έκανε ντεμπούτο στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Δικεφάλου (κόντρα σε Λεβαδειακό), καταγράφοντας 90λεπτη συμμετοχή.

Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη έφερε κενό στη θέση του αριστερού στόπερ, γεγονός που έφερε στο προσκήνιο τον Ομάρ Κόλεϊ. Ο κεντρικός αμυντικός από την Γκάμπια αποχώρησε από την Μπεσίκτας ως ελεύθερος κι έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με την μέχρι τώρα παρουσία του. Με τα «ασπρόμαυρα» έχει αγωνιστεί σε πέντε αναμετρήσεις σε γεμάτα 90λεπτα παιχνίδια.

Επιπροσθέτως, ο Δικέφαλος απέκτησε δύο αρκετά έμπειρους ποδοσφαιριστές με… βαρύ βιογραφικό. Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο άφησε τα γήπεδα της Ligue 1 για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Ο 30χρονος μέσος θα μπορέσει με την εμπειρία του να βοηθήσει τον Δικέφαλο με την εμπειρία του. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ πέντε φορές σε 187 λεπτά. Παράλληλα, αποκτήθηκε και ο Ντέγιαν Λόβρεν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ έκανε ντεμπούτο με τα «ασπρόμαυρο» στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, συμμετέχοντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο μοναδικός από τους νεοαποκτηθέντες που δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής είναι ο Γίρι Παβλένκα. Ο Δικέφαλος προχώρησε σε μία τελευταία κίνηση από την αγορά των ελευθέρων, προκειμένου να προσθέσει ποιότητα κάτω από τα γκολπόστ του. Ο τραυματισμός του Τσιφτσή ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να κάνει μία ακόμη κίνηση και να προσθέσει ακόμη έναν τερματοφύλακα στο ρόστερ του.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024-2025

  1. Φέντορ Τσάλοφ: 3 εκατομμύρια ευρώ
  2. Ταρίκ Τισουντάλι: 2.2 εκατομμύρια ευρώ
  3. Τζόναθαν Γκόμεζ: 600 χιλιάδες ευρώ
  4. Σόλα Σορετίρε: 590 χιλιάδες ευρώ
  5. Τόμας Κεντζιόρα: 400 χιλιάδες ευρώ
  6. Αντώνης Τσιφτσής: 400 χιλιάδες ευρώ
  7. Μαντί Καμαρά: ελεύθερος
  8. Ομάρ Κόλεϊ: ελεύθερος
  9. Κωνσταντίνος Θυμιάνης: ελεύθερος
  10. Τιεμουέ Μπακαγιόκο: ελεύθερος
  11. Ντέγιαν Λόβρεν: ελεύθερος
  12. Γίρι Παβλένκα: ελεύθερος
  13. https://inpaok.com/839055/to-proto-deigma-ton-metagrafon-tou-paok-picsvideos/

 

Το πρώτο «δείγμα» των μεταγραφών του ΠΑΟΚ (pics+videos). Τι έκαναν μέχρι τώρα οι καλοκαιρινές προσθήκες του Δικεφάλου; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.