ΠΑΟΚ: Οι δύο παίκτες που περιμένει ο Λουτσέσκου και τα πλάνα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα οριστικοποιηθούν μετά την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών και κυρίως των Ομάρ Κόλι και Μαντί Καμαρά, οι οποίοι μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην "OPAP Arena".

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί παρά να περιμένει τις τελευταίες επιστροφές των διεθνών για να τσεκάρει την κατάστασή τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ (20/10, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HDLIVE από το Matchcenter του SPORT24), για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά τον Ομάρ Κόλι που ολοκλήρωσε τη Δευτέρα τις υποχρεώσεις του την Γκάμπια, την Τρίτη αγωνίστηκαν οι Κίριλ Ντεσπόντοφ -έχασε πέναλτι στην βαριά ήττα της Βουλγαρίας από τη Βόρεια Ιρλανδία- και Μαντί Καμαρά.

Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να προλάβουν την προπόνηση της Πέμπτης, ώστε από την Παρασκευή και μετά και εφόσον είναι σε καλή κατάσταση να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Με τους διεθνείς να αντιμετωπίζουν σχεδόν στο σύνολό τους προβλήματα είναι λογικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει να τσεκάρει την κατάσταση και των τελευταίων για να μετρήσει παρουσίες ενόψει ΑΕΚ με τις εκτιμήσεις να είναι πάντως αισιόδοξες.

Να θυμίσουμε ότι ο Άντριγια Ζίβκοβιτς δεν ταξίδεψε καν στη Σερβία λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι επέστρεψε με ενοχλήσεις στην πλάτη και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με ίωση.

Το πώς θα επιστρέψουν και οι τελευταίοι -και κυρίως οι δυο Αφρικανοί- θα είναι σημαντικό για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι αν και η τακτική του είναι μετά από διακοπή πρωταθλήματος να χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές που είχε στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι τόσο ο Ομάρ Κόλι, όσο και ο Μαντί Καμαρά θέτουν πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι στην ενδεκάδα του ντέρμπι.

Ο Κόλι λόγω της δεδομένης ικανότητάς του στο ψηλό παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός την Κυριακή στην "OPAP Arena", ενώ ο Καμαρά δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο 27χρονος μέσος σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, καθοριστικό γκολ με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ στο 86' και στα δυο παιχνίδια του με την Εθνική Γουινέας με την Αιθιοπία μοίρασε τελικές πάσες στους συμπαίκτες του.

Λογικά οι δυο Αφρικανοί θα πάρουν φανέλα βασικού στο ντέρμπι της Κυριακής, με την προϋπόθεση βέβαια να μην έχουν προβλήματα, έστω και κόπωσης από τη συμμετοχή τους στους αγώνες των εθνικών τους ομάδων.

https://www.sport24.gr/football/paok-oi-dyo-paiktes-poy-perimenei-o-loytseskoy-kai-ta-plana-enopsei-toy-ntermpi-me-tin-aek.10395685.html 

ΠΑΟΚ: Οι δύο παίκτες που περιμένει ο Λουτσέσκου και τα πλάνα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.