Καντσελιέρι: «Να έχουμε το DNA που αντιπροσωπεύει τον ΠΑΟΚ!» By Γιάννης Δαλαμάνης

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι, που μίλησε για την νέα σεζόν, τονίζωντας πως το σύνολο του θέλει να έχει το DNA που αντιπροσωπεύει τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Είμαστε μία εντελώς νέα ομάδα και το βασικό μας ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε την απαιτούμενη χημεία. Θα χρειαστούμε χρόνο, αλλά δουλεύουμε σκληρά και προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε την δική μας ταυτότητα και να έχουμε ταυτόχρονα το DNA που θα αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τον ΠΑΟΚ.

Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα. Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαπιστώσω από κοντά το υψηλό επίπεδο του πρωταθλήματος, τον υψηλό ανταγωνισμό και ελπίζω ότι η ομάδας θα ανταποκριθεί με τον σωστό τρόπο στα προκλήσεις που θα έχει στη διάρκεια της σεζόν».

https://www.forzaonline.gr/news/kantselieri-na-echoume-to-dna-pou-antiprosopevei-ton-paok/

 Κατσίβελης: «Στον ΠΑΟΚ οι φιλοδοξίες είναι πάντα υψηλές»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε μαζί με τον Μάσιμο Καντσελιέρι και ο νέος αρχηγός του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, που έκανε αναφορά στο νέο πρωτάθλημα και υπογράμμισε πως στον Δικέφαλο οι φιλοδοξίες είναι πάντα υψηλές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πρωτάθλημα έχει αναβαθμιστεί και αναμένουμε ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Για τον ΠΑΟΚ, ιστορικά και σύμφωνα με την παράδοση της ομάδας, οι φιλοδοξίες είναι πάντα πολύ υψηλές. Θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις φιλοδοξίες και να έχουμε φέτος μία πολύ καλή πορεία, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο.

Ενόψει της νέας σεζόν θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, μακριά από τραυματισμούς. Εύχομαι δούμε ένα πρωτάθλημα με γεμάτα γήπεδα. Και όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, να είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίπλα σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Να απολαύσουμε μαζί τις χαρές και να αντιμετωπίσουμε πάλι μαζί τις δύσκολες στιγμές».

https://www.forzaonline.gr/news/katsivelis-ston-paok-oi-filodoksies-einai-panta-ypsiles/

Καντσελιέρι: «Να έχουμε το DNA που αντιπροσωπεύει τον ΠΑΟΚ!» By Γιάννης Δαλαμάνης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 03, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.