SL2: Mόνος δεύτερος ο ΠΑΟΚ Β! Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα!

Η ΑΕΛ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 4ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Super League 2, καθώς οι “βυσσινί” της Λάρισας επικράτησαν χθες με 3-0 του ΠΟΤ Ηρακλής Φούρνοι Βενέτη και εδραιώθηκαν στην κορυφή, έχοντας το απόλυτο των βαθμών.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ Β κέρδισε την Παρασκευή τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα με 3-1 και έφτασε στους 8 βαθμούς, επίδοση που τον έφερε στη 2η θέση από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε από τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία με 3-1.

επόμενη αγωνιστική, οι “ασπρόμαυροι” υποδέχονται στην Ευκαρπία τον ουραγό Διαγόρα , με το παιχνίδι να είναι αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Ρόδο αλλά την διοργανώτρια αρχή να κάνει αποδεκτό το αίτημα των Ροδιτών για αλλαγή έδρας.

Αποτελέσματα (4η):

Καμπανιακός – ΠΑΟΚ Β’ 1-3

ΑΕΛ – ΠΟΤ Ηρακλής 3-0

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Διαγόρας Ρόδου 0-0

Μακεδονικός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Καβάλα – Νίκη Βόλου 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

SL2: Mόνος δεύτερος ο ΠΑΟΚ Β! Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.