Ρέινολντς: «Ο ΠΑΟΚ θα εκπλήξει πολύ κόσμο!» (video). Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK για τη νέα σεζόν, τους στόχους και τις δυνατότητες του Δικεφάλου


 Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ mateco για τη σεζόν 2024-2025 είναι ο Σαβάρ Ρέινολντς, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων».

Ο 26χρονος γκαρντ εξομολογείται στο INPAOK το παρασκήνιο της μεταγραφής του, τη σχέση και το κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και τους στόχους, που έθεσε για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επιπροσθέτως, ανέλυσε τις σκέψεις του για το ελληνικό μπάσκετ, ενώ σκιαγράφησε το προφίλ του Δικεφάλου, εστιάζοντας στα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του ρόστερ με φόντο την επερχόμενη πρεμιέρα της Basket League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σαβάρ Ρέινολντς στο INPAOK:

  • Ο 26χρονος γκαρντ αποτέλεσε μία από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ mateco το περασμένο καλοκαίρι. Αναλύει τους λόγους που αποφάσισε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και εστιάζει στο ένδοξο παρελθόν της ομάδας.

«Γνώριζα την ιστορία της ομάδας. Είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία, γνώριζα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τότε που μετακόμισα στην Ευρώπη. Είχα ακούσει γι’ αυτούς, είχα δει βίντεο από τα παιχνίδια, είναι ένα ωραίο μέρος για να παίζεις εδώ. Ειλικρινά, υπάρχει πολλή ιστορία πίσω από αυτό το κλαμπ και γνώριζα για το οικογενειακό κλίμα, που επικρατεί. Είμαι ευλογημένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

  • Με δύο γνώριμα πρόσωπα στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ είχε συνομιλήσει ο Ρέινολντς, πριν υπογράψει στους «ασπρόμαυρους». Ο λόγος για τους Μαρκίς Τάουνς και Τζάστιν Άλστον, οι οποίοι αγωνίστηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Δικέφαλο.

«Είχα μιλήσει με τον Μαρκίς Τάουνς και τον Τζάστιν Άλστον. Είχαν να πουν πολλά καλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, τους ανθρώπους του και την οργάνωση της ομάδας. Μου είπαν για το οικογενειακό κλίμα, για την καλή συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας και πως τους έκαναν να νιώσουν καλά εδώ. Είναι σημαντικό όταν παίζεις έξω από τη χώρα σου, να γνωρίζεις πως υπάρχει μια ομάδα που θα σε στηρίζει».

  • Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία του Δικεφάλου. Πώς είναι οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του και πόσο καλά έχει προσαρμοστεί;

«Είναι πολύ καλή η σχέση μου με όλους. Πιστεύω ότι έφτιαξαν ένα γκρουπ με καλούς χαρακτήρες. Είναι ευλογία που έχουμε αυτή την ομάδα, γιατί πολλές φορές βρίσκεσαι σε ομάδες που υπάρχουν διαφορετικές προσωπικότητες και δεν είναι τόσο καλό το κλίμα. Αγαπώ όλους τους συμπαίκτες μου».

  • Μία επιτυχημένη χρονιά στην Κύπρο ολοκληρώθηκε, όμως ποιοι είναι οι νέοι στόχοι για τη σεζόν που ξεκινά;

«Θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα πράγματα γίνεται. Σίγουρα θέλω να φτάσουμε ψηλά με τον ΠΑΟΚ και να τα πάει καλύτερα φέτος η ομάδα σε σχέση με πέρσι. Ήταν μια δύσκολη χρονιά πέρσι, αλλά θέλω φέτος να εξελιχθούμε και να τα πάμε καλύτερα».

  • Μετά από δύο επίσημες αναμετρήσεις, ο κόσμος είδε για πρώτη φορά τον Σαβάρ Ρέινολντς να αγωνίζεται. Υπάρχουν στοιχεία του παιχνιδιού του που θα ήθελε να βελτιώσει;

«Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο. Θέλω να γίνομαι καλύτερος συνέχεια σε όλους τους τομείς. Δεν έχω επικεντρωθεί σε κάτι. Θέλω να είμαι αποτελεσματικός και να αποφύγω τα λάθη, γιατί αυτά θα επηρεάσουν και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να γίνω καλύτερος σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μου».

  • Αναμφίβολα, ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη οπαδική βάση και φιλάθλους που έχουν υψηλές προσδοκίες για την ομάδα. Ο 26χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίζεται την πίεση και το άγχος μέσα στη σεζόν.

«Μ’ αρέσει η πίεση, γιατί δείχνει από τι είσαι φτιαγμένος. Υπάρχουν στιγμές που θα αποτύχεις κι άλλες που θα πετύχεις τους στόχους σου, αλλά η πίεση μ’ αρέσει, γιατί κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέρνεις να εξελιχθείς και να μεγαλώσεις περισσότερο. Σε όλη μου τη ζωή και την καριέρα υπήρχαν αντιξοότητες, αλλά μου έδιναν την ευκαιρία να προοδεύσω και να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Στις δύσκολες στιγμές μπορείς να βρεις τον εαυτό και την ταυτότητά σου. Η πίεση είναι αυτή που σε κάνει καλύτερο».

  • Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε κόντρα σε τρεις ελληνικές ομάδες στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Έπαιξε απέναντι σε Καρδίτσα, Λαύριο και Μαρούσι, με τον Ρέινολντς να παίρνει μία καλή «γεύση» από το ελληνικό πρωτάθλημα και να αναφέρει τις πρώτες εντυπώσεις του από τη Basket League.

«Παίζουν αρκετά physical μπάσκετ στην Ελλάδα και μ’ αρέσει αυτό. Κάθε χώρα έχει το δικό της στυλ μπάσκετ, στην Ελλάδα είναι physical και παίζει ρόλο και το πνευματικό κομμάτι. Γίνεται σημαντικό σκάουτινγκ στον αντίπαλο για να ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις στο παιχνίδι και πώς να αναδείξεις τις δυνατότητές σου. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Από τα φιλικά παιχνίδια που παίξαμε, νιώθω ότι θα είναι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Θέλω να δω την ταυτότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά η αθλητικότητα και οι έντονες μάχες είναι βασικό στοιχείο της Basket League».

  • Το σύνολο του Μάσιμο Καντσελιέρι θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στην Αθήνα το ερχόμενο Σάββατο (5/10) για την πρεμιέρα της Basket League. Ο Σαβάρ Ρέινολντς ανέλυσε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για την επερχόμενη πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Νιώθω ενθουσιασμένος, είμαι έτοιμος να παίξω. Θα είναι συναρπαστικά, θέλω να παίξω μπάσκετ, αυτή είναι η δουλειά μου».

  • Μετά από αρκετά φιλικά παιχνίδια και δύο επίσημα για τα προκριματικά του Basketball Champions League, ο Αμερικανός γκαρντ σκιαγραφεί το προφίλ του ΠΑΟΚ mateco, εστιάζοντας στα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της ομάδας.

«Πολλοί θα πουν ότι είμαστε μία ομάδα “ερωτηματικό”, ενώ άλλοι θα πουν ότι δεν είμαστε τόσο καλή ομάδα, γιατί έχουμε άπειρους παίκτες. Κανένας από τους παίκτες της περσινής ομάδας δεν έμεινε κι έχουμε έναν νέο προπονητή. Όλα είναι καινούρια φέτος. Αυτά ίσως για κάποιους να είναι τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε ένα καλό group παικτών και ανθρώπων. Όσο προχωράει η σεζόν και ομάδα θα βελτιώνεται, θα βρει την ταυτότητά της. Πιστεύω πως θα εκπλήσσει πολύ κόσμο».

  • Ο Δικέφαλος είναι μία ομάδα με αφοσιωμένους οπαδούς. Ο Σαβάρ Ρέινολντς στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς τους φίλους του ΠΑΟΚ. Θέλω να σας πω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας δούμε. Εγώ προσωπικά, δεν έπαιξα ποτέ στην καριέρα μου σε ομάδα με μεγάλη οπαδική βάση. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος να δω αυτό το περιβάλλον και να δω την αφοσίωση. Προσωπικά γνωρίζω αυτή την ομάδα και θα σας δώσουμε ό,τι έχουμε. Θέλουμε να παίζουμε κάθε βράδυ για εσάς και να σας δίνουμε όλη την ενέργεια που μας δίνετε εσείς. Νομίζω ότι σας είδαμε σε από τις μάχες μας, μπορεί να ήταν λίγοι άνθρωποι εκεί, αλλά μπορούσες να νιώσεις την ενέργειά τους. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που θα το έχω αυτό. Ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μία καλή σεζόν μαζί».

Δείτε παρακάτω το βίντεο του INPAOK με το μήνυμα του Σαβάρ Ρέινολντς προς τους φιλάθλους του Δικεφάλου:

Ρέινολντς: «Ο ΠΑΟΚ θα εκπλήξει πολύ κόσμο!» (video). Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK για τη νέα σεζόν, τους στόχους και τις δυνατότητες του Δικεφάλου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 02, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.