"Τους θέλω να υπογράψουν τώρα" - Δύο παίκτες ζήτησε ο Λουτσέσκου από Σαββίδη - 2.2 εκατ. μόνο σε συμβόλαια! του Λάζαρου Γεωργίδη

Ο ένας είναι ελεύθερος και ο άλλος ανήκει σε top ομάδα! Ο Ρουμάνος προπονητής θέλει να κλείσει τις δύο υποθέσεις πριν το τέλος των πλέι οφ και η διοίκηση προχωράει τις συζητήσεις τόσο με τους αντζέντηδες των ποδοσφαιριστών όσο και με τον κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο που ανήκει ο ένας...

Ο ΠΑΟΚ παλεύει για την επιστροφή του στον "θρόνο" της Super League, εκκινώντας τα Πλέι οφ από την πρώτη θέση, έστω και με την οριακή διαφορά του ενός βαθμούς από τη 2η της βαθμολογίας, ΑΕΚ. Ούτως ή άλλως, φέτος παλεύουν 4 ομάδες για το πρωτάθλημα και οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να κατακτήσουν τον τίτλο με... περίπατο. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους.

Υπό αυτές τις συνθήκες, τα μεταγραφικά περνούν προφανώς σε δεύτερη μοίρα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την επικαιρότητα και όσα βγαίνουν προς τα έξω. Διότι στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ υπάρχουν ήδη διεργασίες για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς βλέπουν ότι έχει δημιουργηθεί ένας εξαιρετικός κορμός στο ρόστερ, τον οποίο επιθυμούν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν. Η αρχή έγινε με τις ανανεώσεις Λουτσέσκου, Μουργκ, Τάισον και έπεται συνέχεια.

Το "focus" του ΠΑΟΚ εστιάζεται σε δύο περιπτώσεις δανεικών παικτών, που θέλουν να κρατήσουν και να... μονιμοποιήσουν στην Τούμπα. Πρόκεται για τους Σουαλιό Μεϊτέ και Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Γάλλος μέσος αποτελεί την πιο περίπλοκη υπόθεση από τις δύο, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος, με τον οποίο θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει ο Δικέφαλος. Ο παίκτης παίζει ως δανεικός από τη Μπενφίκα και μπορεί να μην υπολογίζεται από την πορτογαλική ομάδα, ωστόσο οι "Αετοί της Λισαβόνας" (και οι Πορτογάλοι γενικότερα) δεν... ξεφορτώνονται εύκολα ποδοσφαιριστές χωρίς το ανάλογο αντίτιμο, ενώ είναι ζόρικοι στις διαπραγματεύσεις.

Η οψιόν αγοράς του Μεϊτέ ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ, αλλά όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε "παζάρια" με την πορτογαλική ομάδα προκειμένου να πετύχουν ένα πιο συμφέρον deal. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο παίκτης "ψήνεται" να παραμείνει στην Τούμπα, κάτι που αποτελεί σημαντικό διαπραγματευτικό όπλο.

Όσο για τα χρήματα που αξιώνει ο Μεϊτέ, ανέρχονται περίπου στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για το συμβόλαιό του. Ποσό που ζητά (πάνω κάτω) και ο Τόμας Κεντζιόρα προκειμένου να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Πολωνός αμυντικός, μία από τις "αποκαλύψεις" της σεζόν αφού μετατράπηκε από δεξιός μπακ σε στόπερ και πρωταγωνιστεί, είναι δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου, μόνο που στην περίπτωσή του τα πράγματα φαντάζουν πιο απλά. Και αυτό γιατί το συμβόλαιό του με την ουκρανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, συνεπώς τη μέρα που θα λήξει ο δανεισμός του στον Δικέφαλο (30 Ιουνίου), ο παίκτης δεν θα επιστρέψει στον σύλλογο όπου ανήκει. Αντιθέτως θα βγει ελεύθερος στην αγορά, περιμένοντας προτάσεις.

Αυτό που μπορεί να περιπλέξει κάπως την κατάσταση είναι το ποσό που προαναφέραμε ότι αξιώνει, μιάς και πρόκειται για πολύ σημαντική αύξηση σε σχέση με τα χρήματα που καρπώνεται τώρα. Για την ακρίβεια, ο Κεντζιόρα έχει υπογράψει συμβόλαιο της τάξεως των 500-600.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ. Επομένως ψάχνει -μίνιμουμ- τον διπλασιασμό των αποδοχών του για να βάλει υπογραφή σε νέα συμφωνία!

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/816846/toys-thelw-na-ypograpsoyn-twra-dyo-paiktes-zhthse-o-loytseskoy-apo-sabbidh-2-2-ekat-mono-se-symbolaia

 

"Τους θέλω να υπογράψουν τώρα" - Δύο παίκτες ζήτησε ο Λουτσέσκου από Σαββίδη - 2.2 εκατ. μόνο σε συμβόλαια! του Λάζαρου Γεωργίδη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.