Αποκάλυψη για Πέτκοβιτς και ΠΑΟΚ - Η ρήτρα που πληρώνει ο Σαββίδης και τον φέρνει στην Ελλάδα!

Ο Κροάτης επιθετικός φαίνεται ότι είναι στο στόχαστρο του Δικεφάλου του Βορρά για το καλοκαίρι και τα Μέσα της χώρας του αποκαλύπτουν το ποσό που θα μπορούσε να "κλειδώσει" τη μεταγραφή.

ΠΑΟΚ: Συζητήθηκε αρκετά η αποκάλυψη της «Μ» χθες ότι στην Τούμπα έχει συζητηθεί το όνομα του Μπρούνο Πέτκοβιτς και ότι ο φορ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπορεί να αποτελέσει στόχο του ΠΑΟΚ για την θέση του φορ το καλοκαίρι. 

Την πληροφορία έρχεται να ενισχύσει και ρεπορτάζ από την κροατική ιστοσελίδα «jutarnji.hr» χθες, με τίτλο: «Φεύγει ο Πέτκοβιτς από την Ντιναμό; Ήδη έχει συζητηθεί η πώληση, ψάχνουν νέο ταλέντο οι μπλε».

Στο σχετικό κείμενο τονίζεται ότι το σχέδιο του νέου αθλητικού διευθυντή της Ντιναμό, Μάρκο Μάριτς είναι να προχωρήσει σε πωλήσεις μέσα από τις οποίες υπολογίζει να εισρεύσουν στα ταμεία του συλλόγου συνολικά 25 εκατομμύρια ευρώ και με αυτά τα χρήματα να χτιστεί η νέα ομάδα.

Ως πρώτος υποψήφιος για πώληση είναι ο ταλαντούχος Μάρτιν Μπατούρινα, στο κείμενο όμως υπάρχει αναφορά στην περίπτωση του Πέτκοβιτς για τον οποίο αποκαλύπτει ότι στην συμφωνία ανανέωσης που είχε κάνει με την Ντιναμό, είχε συμπεριλάβει όρο ότι μπορεί να φύγει από την ομάδα με ένα ποσό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η Ντιναμό καλοβλέπει την πώλησή του.

Πηγή: metrosport.gr

 

Αποκάλυψη για Πέτκοβιτς και ΠΑΟΚ - Η ρήτρα που πληρώνει ο Σαββίδης και τον φέρνει στην Ελλάδα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 25, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.