ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά ισχύουν για την συμφωνία ΠΑΟΚ-Μπενφίκα για τον Μεϊτέ!

Είναι νόμος στο ποδόσφαιρο ότι όταν μία ομάδα βρει έναν παίκτη που κουμπώνει στο στυλ παιχνιδιού της και την ιδιοσυγκρασία του κόσμου της, κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Πόσο μάλλον, όταν και ο ίδιος ο παίκτης είναι ζεστός να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτή και βλέπει ότι τον βοηθάει να ανεβάζει συνεχώς την αξία του.

Τα παραπάνω περιγράφουν την σχέση ΠΑΟΚ – Σουαλιό Μεϊτέ που όλοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη να παραμείνει ενεργή και τα επόμενα χρόνια.

Ο θηριώδης Γάλλος μέσος είναι παίκτης της ραχοκοκαλιάς του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου ποντάρει πολλά πάνω του για τους στόχους της ομάδας και φυσικά έχει εισηγηθεί την παραμονή του στην Τούμπα και πλέον έρχεται η ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης βάζει πλάτη.

Ως γνωστό, ο ΠΑΟΚ πήρε τον 29χρονο μέσο δανεικό από την Μπενφίκα και με μπάι άουτ 4 εκατομμυριών ευρώ (συν 30% ποσοστό μεταπώλησης για την πορτογαλική ομάδα αν τελικά αγοράσει τα δικαιώματά του ο ΠΑΟΚ). Εχει πειστεί ότι πρέπει να παραμείνει και πλέον σχεδιάζει το πλάνο της διαπραγμάτευσης που πρέπει να κάνει για να μείνει για πολλά χρόνια στην Τούμπα ο Σουαλιό Μεϊτέ.

Πριν μπει σε τελική διαπραγμάτευση με την διοίκηση του συλλόγου της Λισαβόνας, θέλει να καλλιεργήσει το έδαφος για να πετύχει καλύτερη τιμή αγοράς (πρόσφατα η Record έγραψε ότι με 2.500.000 ευρώ δύσκολα θα έλεγε όχι στον ΠΑΟΚ) και για να πετύχει έχει σύμμαχο τον παίκτη.

Ο ατζέντης του, Καμέλ Ζαουαΐ, πρόσφατα σε δηλώσεις του φρόντισε να στείλει τα δικά του μηνύματα σχετικά με το πόσο πολύ θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. «Αν ο παίκτης είναι χαρούμενος με μία ομάδα, όπως είναι στον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να μείνει», είχε πει σε εκείνη την συνέντευξη ο ατζέντης του Γάλλου, που είχε αποκαλύψει ότι πρώτα θα υπάρχει συζήτηση με τον ΠΑΟΚ και μετά θα γίνει κίνηση προς την Μπενφίκα.

Είχε μιλήσει και για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η δυνατότητα για μία καλή ευρωπαϊκή πορεία, λέγοντας: «Ο Μεϊτέ είναι ευχαριστημένος με όλες τις συνθήκες στον ΠΑΟΚ, αγαπάει τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην Ευρώπη και φέρει και άλλους παίκτες και γίνει ακόμη πιο δυνατή ομάδα, τότε θα είναι έξτρα λόγος για να μείνει στην Ελλάδα».

Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο πάει καλά, αλλά οδεύει προς τον τελικό του Conference, άλλο ένα στοιχείο που κάνει τον Σουαλιχό να θέλει να πιέσει την Μπενφίκα για πώλησή του στον ΠΑΟΚ…

https://www.sfina.gr/apokalypsh-auta-ischuoun-gia-tin-sumfonia-paok-mpenfika-gia-ton-meite/

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά ισχύουν για την συμφωνία ΠΑΟΚ-Μπενφίκα για τον Μεϊτέ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.