Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, στο σημερινό ντέρμπι με τον Άρη!

Από την ημέρα που ο ΠΑΟΚ πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, κατά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, επήλθε μια αισιοδοξία στην ομάδα, η οποία μειώθηκε με την ήττα και την κακή εμφάνιση στην Κροατία, αλλά το σημερινό (21:00, NSPRIME), τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, είναι κάτι διαφορετικό…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, ότι μια νίκη σε ντέρμπι με τον Άρη σημαίνει πολλά θετικά και αντιστοίχως μια «γκέλα», πολλά αρνητικά, γι αυτό, εκτός από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, πρέπει να βρει τον τρόπο να κάνει σωστή διαχείριση του ρόστερ, γιατί ακολουθεί ο αγώνα; Ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα και πρέπει να νικήσει και στα δυο παιχνίδια.

Σήμερα πάντως, φαίνεται ότι θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα και κυρίως στην άμυνα, όπου ο Νάσμπεργκ θα πάρει τη θέση του Κουλιεράκη, για να είναι ξεκούραστος με αντίπαλο τον Πέτκοβιτς, την Πέμπτη, ο Ράφα Σοάρες τη θέση του Μπάμπα Ράχμαν, στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας, θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, αντί του Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Στην κορυφή της επίθεσης, δεν υπάρχει ο Σαμάτα, που έκανε ατομικό και νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στη μέση, άρα εκεί θα παίξει ο Μπράντον Τόμας, με τον Τζίμα στον πάγκο, ενώ δεν αποκλείεται η συμμετοχή του Ντεσπόντοφ στην αρχική ενδεκάδα αντί του Ζίφκοβιτς και του Μουργκ αντί του Τάισον, με μετατόπιση του Κωνσταντέλια στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Πιθανότατα λοιπόν, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι θα αποτελείται από τους Ζίφκο Ζίφκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια, Μουργκ και Μπράντον.

https://www.sfina.gr/auti-einai-i-pithani-endekada-tou-paok-sto-simerino-ntermpi-me-ton-ari/

 

Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, στο σημερινό ντέρμπι με τον Άρη! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.