ΠΑΟΚ και Μίσιτς: Τι ακριβώς ισχύει?

Είναι αλήθεια πως ειδικά μετά την επική πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αναπτύχθηκαν σενάρια μεταγραφικής φύσεως. Τα οποία ενέπλεξαν τον Δικέφαλο και τον Γιόσιπ Μίσιτς. Σε έντονο βαθμό μάλιστα. Τι όμως ισχύει για το θέμα; Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μία εκ νέου συνεργασία των δύο πλευρών;
 Ο Μίσιτς μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στο Ζάγκρεμπ βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Εκεί συνομίλησε με τον Λουτσέσκου (γνωρίζονται από την προηγούμενη θητεία τους) και ορισμένους από τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Η συζήτηση, όπως είχαμε αναφέρει στη Metrosport, είχε γίνει σε πολύ καλό κλίμα. Ο Μίσιτς έδειξε πολύ μεγάλη οικειότητα με τον ΠΑΟΚ.

Μία εβδομάδα αργότερα, στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας, ο Μίσιτς εισέπραξε, απόλυτα δικαιολογημένα το θερμό χειροκρότημα από τους χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ήταν η έμπρακτη απόδειξη, πως ο κόσμος δεν ξεχνά την προσφορά του Κροάτη, που βίωσε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Μίσιτς ανταπέδωσε. Και μετά το τέλος του αγώνα, παρά την φρενίτιδα ενθουσιασμού που επικρατούσε για την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση, οι φίλαθλοι αποθέωσαν τον Κροάτη. Εκείνος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Βρέθηκε ξανά στα αποδυτήρια με όλους. Αισθάνθηκε οικεία. Θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές που έζησε. Ήταν μέλος της ομάδας (χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής) που κατέκτησε το αήττητο Πρωτάθλημα και το Νταμπλ. Ο ίδιος παρά τα όσα ακούστηκαν, δεν άνοιξε θέμα, μεταγραφικό. Ούτε από τον ΠΑΟΚ συζητήθηκε επίσημα. Λογικό. Η εκτίμηση όμως υπάρχει. Είναι δεδομένη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

https://www.metrosport.gr/paok-kai-misits-ti-akrivos-ischyei-937679

ΠΑΟΚ και Μίσιτς: Τι ακριβώς ισχύει? Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.