«Προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ, δεν κάνει καλή χρονιά η Μπριζ – Προσοχή στον Ιγκόρ Τιάγκο».Ο άλλοτε διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής (νυν σκάουτερ) Θοδωρής Ζάκκας, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια την έδρα του στο Βέλγιο και σκιαγραφεί για λογαριασμό του SDNA το αγωνιστικό προφίλ της Κλαμπ Μπριζ, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League.


 Η Κλαμπ Μπριζ ήρθε στον ευρωπαϊκό δρόμο του ΠΑΟΚ, έπειτα από τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έστειλε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στους «8» του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει σε διπλή σειρά αγώνων (11- 18 Απριλίου) την βελγική ομάδα με δέλεαρ το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο άλλοτε διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, Θοδωρής Ζάκκας που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ κι ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1988 για λογαριασμό του Πανιωνίου, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια την έδρα του στο Βέλγιο, εργάζεται ως σκάουτερ και σκιαγραφεί - για λογαριασμό του SDNA - το αγωνιστικό προφίλ της Κλαμπ Μπριζ.

«Η Μπριζ δεν κάνει καλή χρονιά. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται 18 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ενώ έχει μείνει κι εκτός Κυπέλλου.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν υπάρχουν πολλές αρνητικές κριτικές για τον προπονητή, Ρόνι Ντέιλα (φωτ.) ο οποίος ανέλαβε το τιμόνι της το περασμένο καλοκαίρι προερχόμενος από την Σταντάρ Λιέγης…» τόνισε αρχικά ο Θοδωρής Ζάκκας και πρόσθεσε:

«Δεν παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και αγωνίζεται πολύ πιο αμυντικά απ΄ότι είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε τα προηγούμενα χρόνια.

Εάν δεν ανέτρεπε την ήττα (2-1) από την Μόλντε στον επαναληπτικό αγώνα και είχε αποκλειστεί, ο προπονητής θα κινδύνευε με απόλυση».

«Η διάκριση στο Conference League, 

ο μοναδικός…ζωντανός στόχος της Κλαμπ Μπριζ»

- Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να αποκλείσει την Μπριζ και να προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League:

«OΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης και μάλιστα βάσει της εικόνας που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες θα έλεγα πως έχει προβάδισμα. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως δεν θα είναι δύο δύσκολα ματς.

Ο μοναδικός…ζωντανός στόχος που έχει απομείνει στην Κλαμπ Μπριζ είναι η διάκριση στην Ευρώπη και θα τα δώσει όλα για την πρόκριση».

«Ξεχωρίζει ο γκολτζής Τιάγκο στο ρόστερ της»

- Για τους πολυτιμότερους και πιο αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ της Μπριζ:

«Σίγουρα ξεχωρίζει ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ιγκόρ Τιάγκο (φωτ.) με 26 γκολ σε 43 φετινά παιχνίδια και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσοχή από πλευράς των αμυντικών του ΠΑΟΚ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ποιοτικός επιθετικός είναι και ο Ισπανός, Φεράν Γιούτγκλα και θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα, εάν η ομάδα του είχε πιο επιθετικό στυλ παιχνιδιού.

Επικίνδυνος παίκτης είναι ο 18χρονος Νορβηγός εξτρέμ, Αντόνιο Νούσα τον οποίο ζήτησε η Μπράιτον χωρίς όμως να τον αποκτήσει. Σταθεροί παίκτες είναι ο αρχηγός και μεσοεπιθετικός, Χανς Βανάκεν και ο Δανός δεξιός εξτρέμ, Αντρέας Όλσεν».

«Ζεστή η ατμόσφαιρα στο ΄Γιαν Μπρέιντελ΄»

- Για την ατμόσφαιρα στην έδρα («Γιαν Μπρέιντελ») της Μπριζ:

«Πρόκειται για μια δυνατή και υπολογίσιμη έδρα. Οι οπαδοί της Μπριζ δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα και αποτελούν τον…δωδέκατο παίκτη της συμμετέχοντας στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο εντός έδρας ματς με την Μόλντε το κοινό εξέφρασε τη δυσφορία του για την άσχημη εικόνα της Μπριζ, μέχρι ωσότου ξεκινήσει να πάρει μπροστά, να πετύχει τρία γκολ και να πάρει την πρόκριση».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1180058_probadisma-prokrisis-o-paok-den-kanei-kali-hronia-i-mpriz-prosohi-ston-igkor

«Προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ, δεν κάνει καλή χρονιά η Μπριζ – Προσοχή στον Ιγκόρ Τιάγκο».Ο άλλοτε διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής (νυν σκάουτερ) Θοδωρής Ζάκκας, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια την έδρα του στο Βέλγιο και σκιαγραφεί για λογαριασμό του SDNA το αγωνιστικό προφίλ της Κλαμπ Μπριζ, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.