Tσαφ" από Θεσσαλονίκη για Μεϊτέ - Αποκάλυψη απο σημαντικό δημοσιογράφο για το μέλλον - Εκεί θα παίξει μπάλα!

Για την παρουσία του Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ και το μέλλον του μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Ράφαελ Σοάρες, ρεπόρτερ της Μπενφίκα, τονίζοντας με σιγουριά ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

«Εκτιμώ ότι ο Μεϊτέ και την νέα περίοδο θα ειναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Πάει πολύ καλά και επιχειρεί να τον πάρει, όχι με τα 4 εκατ. ευρώ της ρήτρας, αλλά με 1,5 εκατ. ευρώ εως 2 εκατ. ευρω και θεωρώ ότι μπορεί να το πετύχει. Είναι εκτός πλάνων της Μπενφίκα. Τον ήθελε ο Ζεσούς, όμως, πλέον είναι ο Σμιτ και έχει πολύ ποιοτικούς μέσους. Είναι γεμάτη στη μεσαία γραμμή και ο Μεϊτέ είναι εκτός πλάνων. Μπορώ να καταλάβω ότι εξαρτάται από την διαπραγμάτευση και εκτιμώ ότι θα είναι παίκτης τυ ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Με ένα ποσό 2 με 2,5 εκατ. ευρώ μπορεί να τον αγοράσει. Η τιμή του είναι κάπου. Η διαπραγμάτευση έχει ανοίξει στο 1,5 εκατ. ευρώ και θεωρώ ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να φτάσει σε μία λογική τιμή και να τον αποκτήσει». 

Κατέληξε λέγοντας: «Είναι καθαρά θέμα πληρότητας των μέσων που έχει η Μπενφίκα. Θέλει να προωθήσει νεαρά παιδιά, όπως τον Ζοάο Νέβες, ο οποίος είναι 19 ετών και μάλλον θα τον πουλήσει. Εχει και τον Ζοάο Μάριο. Δεν ταιριάζει ο Μεϊτέ στο στυλ της Μπενφίκα με τον Σμιτ. Επίσης, για μένα είναι πολύ θετικό ότι υπάρχει καλή σχέση μεταξύ των δύο συλλόγων που είχε καταγραφεί και με τον δανεισμό του Ντάντας».

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/819068/tsaf-apo-thessalonikh-gia-meite-apokalypsh-apo-shmantiko-dhmosiografo-gia-to-mellon-ekei-tha-paiksei-mpala

 

Tσαφ" από Θεσσαλονίκη για Μεϊτέ - Αποκάλυψη απο σημαντικό δημοσιογράφο για το μέλλον - Εκεί θα παίξει μπάλα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 25, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.