Superleague: Στο τραπέζι η μετατροπή των play off σε Final 4

Τα play off της Superleague είναι σε εξέλιξη και η διεκδίκηση του τίτλου από τέσσερις ομάδες τους δίνουν έναν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Τι γίνεται όμως με τις βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες της διαδικασίας, Άρη και Λαμία; Το θέμα φαίνεται ότι πέφτει πια στο τραπέζι για μία ακόμη φορά, αφού το είχε θέσει προ μερικών ετών ο CEO και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Δεδομένου ότι αυτές οι συνθήκες δείχνουν πια να παγιώνονται, με δύο ή και περισσότερες σε κάποιες περιπτώσεις, ομάδες να παίζουν στα play off χωρίς ουσιαστικό κίνητρο, το θέμα μπαίνει προς συζήτηση. Την προ ετών πρόταση του Δικεφάλου φαίνεται να υποδέχονται θετικά πια τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός αφού είναι προφανές ότι κάποια παιχνίδια έχουν πια μόνο... τηλεοπτικό όφελος, προσφέροντας επιπλέον προϊόν στα δύο συνδρομητικά κανάλια που έχουν τα δικαιώματα του Πρωταθλήματος. Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5, η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ακόμη θέση, ενώ υπάρχει μία ακόμη προέκταση του θέματος και αφορά στις ομάδες που καταλαμβάνουν τις θέσεις «5» και «6».

Το τι θα συμβεί με αυτές τις ομάδες, εφόσον προχωρήσει από τη λίγκα αυτό το σενάριο είναι ένα εύλογο ερώτημα αφού αν δεν συνεχίσει να υπάρχει το συγκεκριμένο format, αυτές οι ομάδες θα πρέπει να βρεθούν σε ένα άλλο γκρουπ, ενδεχομένως και στα play out.

https://www.metrosport.gr/superleague-sto-trapezi-i-metatropi-ton-play-off-se-final-4-952087

 

Superleague: Στο τραπέζι η μετατροπή των play off σε Final 4 Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.