To μπλάκ άουτ του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΟΚ υπέστη ένα ανεπανάληπτο μπλάκ άουτ, έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, παραλίγο να έχανε και από την Λαμία, αλλά το κακό είναι πως η εικόνα των παικτών και του συνόλου γενικότερα, ήταν απογοητευτική.

Ο κατήφορος του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στην Λαμία. Σώθηκε από…. θαύμα στο φινάλε από μία νέα ήττα. Δεν έχει πρακτικά ελπίδες για να κάνει κάτι περισσότερο έως το τέλος, με βάση την κοινή λογική και σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι υπόλοιπες ομάδες.

Το μόνο που του απομένει, είναι στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές να αναδειχθεί στην χειρότερη περίπτωση τρίτος.

Δεν υπάρχει κάποιος που να ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ. Ούτε ένας. Οι παίκτες από τους οποίους θα περίμενε κανείς να βγάλουν ενέργεια και να πρωταγωνιστήσουν ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Ντεσπόντοφ για παράδειγμα, απογοήτευσε. Ο Οζντόεφ στη μεσαία γραμμή προβλημάτισε ξανά. Ο Σβαμπ ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί ως φιλότιμος, αλλά με αρκετά λάθη. Οι Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης, δεν πατούσαν καλά. Ο Κωνσταντέλιας πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό. Προβλημάτισε έντονα. Ο Μπάμπα που μπήκε στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να δείξει κάτι περισσότερο από όσα μας είχε δείξει σε όλη την σεζόν.

Ο Τάϊσον παρότι ήθελε, ήταν μπλοκαρισμένος. Ο Σαμάτα ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτος αγωνιστικά. Ο Μπράντον είχε όρεξη, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό, με πολλές ημιτελείς προσπάθειες. Ο Μουργκ δεν μπόρεσε να προσθέσει κάτι περισσότερο.

Γενικότερα αυτός ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να ονειρεύεται. Αυτός ο ΠΑΟΚ που δεν ενισχύθηκε ουσιαστικά τον Ιανουάριο, εν αντιθέσει με τους βασικούς του ανταγωνιστές, κλάταρε.

Και αποχαιρέτησε ουσιαστικά την ελπίδα που υπήρχε πριν από τον αγώνα της Λαμίας, για να διεκδικήσει. Έστω και την τελευταία στιγμή. Ευθύνες υπάρχουν σε όλους. Αλλά θα έρθει η στιγμή να αναφερθούμε σε αυτές…

https://www.sfina.gr/to-mplak-aout-tou-paok/

 

To μπλάκ άουτ του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.