Το αυτονόητο είχε και περιτύλιγμα Ο Γιώργος Ζαΐρης αρθρογραφεί για την αναμενόμενη νίκη του ΠΑΟΚ με το ωραίο περιτύλιγμα από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές

«Κάναμε το αυτονόητο» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Ιβιτς για τη χθεσινή νίκη επί της Βέροιας και συμφωνούμε απόλυτα. Φρόντισε όμως ο ΠΑΟΚ να παρουσιάσει αυτή την αναμενόμενη νίκη στον κόσμο του με ένα ωραίο περιτύλιγμα και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Διαβάζοντας την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, το ενδιαφέρον προσωπικά το εστίασα στην τετράδα μπροστά που θα έπαιζε για πρώτη φορά. Και φυσικά κατά τα 3/4 της χαμογέλασα αφού ο τέταρτος της παρέας ο Κάμπος παραμένει βαρύς από τον τραυματισμό του και σίγουρα θέλει το χρόνο του.

Δεν μπορώ όμως να μην σταθώ στην εμφάνιση του Ουάρντα στο δεύτερο μέρος και κυρίως στην εξαιρετική ασίστ στον Πέλκα. Αλλού κοίταζε και αλλού έστειλε τη μπάλα. Τι πιο ωραίο στο ποδόσφαιρο; Για τον Πρίγιοβιτς; Αλλα δυο γκολ και το δεύτερο σεντερφορίσιο. Ο Ενρίκε με την ταχύτητα του επιβραβεύτηκε με το πρώτο γκολ και φυσικά κέρδισε το δεύτερο. Από εκεί και πέρα χαίρομαι για τον Πέλκα και για το γκολ που έβαλε αλλά και για την ανάγκη να φιλήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού όταν σκόραρε γιατί είναι σπλάχνο της ομάδας. Χαίρομαι επίσης για τον Πούγγουρα και τον Σιαμπάνη που ξέρουν ότι είναι ελάχιστες οι ευκαιρίες που θα πάρουν αλλά σήμερα έδειξαν στον Ιβιτς ότι είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και να συνεχίσουν να δουλεύουν. Υπήρξαν όμως και πράγματα που ο Ιβιτς τα είδε.

Για παράδειγμα ότι ο Μάτος έχει χτυπήσει κόκκινο στην κούραση. Τουλάχιστον δεν παίζει στην Γερμανία. Γιατί ο ξεκούραστος Μάτος είναι τεράστιο όπλο στον φετινό ΠΑΟΚ.  Ηταν μια χρήσιμη από κάθε άποψη νίκη για τον ΠΑΟΚ που πλέον την Τετάρτη έχει έναν στόχο: να φανεί συνεπής στους εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες που έχει δώσει απέναντι σε μεγαθήρια. Να τιμήσουν τη φανέλα, να παίξουν ποδόσφαιρο άσχετα αν η Σάλκε είναι και με τα δυο πόδια στην πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να υπερασπιστεί το γόητρο και τη φανέλα του την Τετάρτη και να τιμήσει τον κόσμο που θα είναι στη Γερμανία.
http://www.metrosport.gr/article/to-aftonoito-iche-ke-peritiligma
Το αυτονόητο είχε και περιτύλιγμα Ο Γιώργος Ζαΐρης αρθρογραφεί για την αναμενόμενη νίκη του ΠΑΟΚ με το ωραίο περιτύλιγμα από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 20, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.