Απλοποίηση του ποδοσφαίρου και 61 βαθμοί Ο Γιώργος Καστάνης αρθρογραφεί και σχολιάζει το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου

Εξαιρετικά δείγματα ομαδικότητας παρουσίασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και κατάφεραν να μετατρέψουν σε ένα υγιεινό περίπατο, ένα παιχνίδι το οποίο πριν από την έναρξή του εγκυμονούσε έστω και μικρούς κινδύνους. Και τα τρία γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Δικεφάλου και πιο συγκεκριμένα οι Σάκχοφ, Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς επιτεύχθηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες και ολοκάθαρο οπτικό πεδίο για τους σκόρερ. Και με αυτό τον τρόπο, διευκολύνθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι ενέργειες των παικτών που έβαλαν τα γκολ.

Ειδικά στο τρίτο γκολ, είδαμε μία ομαδική ενέργεια η οποία άρχισε από το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κότνικ. Οι παίκτες του Δικεφάλου άλλαξαν 14 φορές την μπάλα στην συγκεκριμένη φάση, μέχρις ότου να καταλήξει στα πόδια του Πρίγιοβιτς και στην συνέχεια στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει 61 βαθμούς μέσα στο γήπεδο, όπως δηλωσε και ο προπονητής του και έχει ένα αγώνα λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως το Πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά στις τελικές αποφάσεις των δικαστών, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι όμως υποχρεωμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να κερδίσουν και τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν στο Πρωτάθλημα και να περιμένει τις εξελίξεις. Οσον αφορά το Κύπελλο, εκεί η πρόκριση είναι αυτονόητη και η κατάκτηση του τροπαίου, ένας ακόμη μεγάλος στόχος.

Ο φετινός ΠΑΟΚ έπαιξε για 8η φορά στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών. Είναι πρωτοφανές, σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει συμβεί, και όμως παρά τα κεκλεισμένων η ομάδα διεκδίκησε το Πρωτάθλημα. Και αυτό δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς.

Από τον χθεσινό ΠΑΟΚ πολύ καλοί ήταν δύο παίκτες που δεν σκοραραν. Οι Βιεϊρίνια και Μακ. Ο Ελ Καντουρί για πρώτη φορά φέτος, στα δικά μου τα μάτια, έδειξε στοιχεία τα οποία δεν είχε παρουσιάσει σε προηγούμενα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Η συνολική απόδοση της ομάδας όμως ήταν πολύ καλή και δεν επέτρεψε στους παίκτες του Πανιωνίου πλήν δύο – τριών φάσεων να δείξουν κάτι παραπάνω.  Ολοκληρώνοντας το γκολ του Ντουρμισάι ήταν χάρμα ιδέσθαι όπως και η απόκρουση του Πασχαλάκη στο σουτ του Μπραχίμι.
http://www.metrosport.gr/article/aplopiisi-tou-podosferou-ke-61-vathmi
Απλοποίηση του ποδοσφαίρου και 61 βαθμοί Ο Γιώργος Καστάνης αρθρογραφεί και σχολιάζει το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 16, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.