Με τέτοιες νίκες, ούτε οι ΑΕΚτσήδες θα τον αμφισβητήσουν Είναι κρίμα που το χθεσινό ωραίο θέαμα στην Τούμπα το χάρηκαν από κοντά μόνο οι άδειες κερκίδες, αλλά φρόντισαν γι' αυτό οι «αετονύχηδες»

Είναι κρίμα που το όμορφο θέαμα του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο το χάρηκαν, από κοντά, μόνο οι άδειες κερκίδες της Τούμπας. Φρόντισαν, όμως, γι’ αυτό οι Θεοδωρίδηδες, οι Δημητριάδηδες, οι Γκαρθία, οι Αρετόπουλοι, οι Κομίνηδες και οι Ποντίκηδες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν, κατά διαστήματα, πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο ότι έκαναν φετινό ρεκόρ εύστοχων μεταβιβάσεων και πετυχημένων συνδυασμών. 15 πάσες φέρνουν το δεύτερο γκολ και 12 το τρίτο, σε δύο «μαγικές» ποδοσφαιρικές στιγμές. Και τα δύο γκολ ήταν υπέροχα, το δεύτερο βέβαια πιο θεαματικό, αλλά το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για καθαρά ποδοσφαιρικά γκολ, που προήλθαν από την άψογη συνεργασία μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ και δεν έπεσαν τυχαία από τον ουρανό, όπως, για παράδειγμα, έγινε στο γκολ του Σάκχοφ, που ήταν δώρο του τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Αυτή την μπάλα θέλει να βλέπει ο κόσμος, αυτή την μπάλα χαίρεται και γι’ αυτή την μπάλα αγαπάει το ποδόσφαιρο. Ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο λατρεύονται από τους οπαδούς τους, αλλά θαυμάζονται και από τους φιλάθλους των αντιπάλων. Κερδίζεις τον θαυμασμό και τον σεβασμό όλων όταν προσφέρεις θέαμα και ουσία μαζί. Και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο είναι σημαντική η χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, πέρα από το γεγονός ότι πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ κάνει μια προσπάθεια να αποδείξει με τη λήξη του Πρωταθλήματος ότι είναι ο ηθικός και ο ουσιαστικός πρωταθλητής. Αυτό δεν θα το πετύχει μόνο με τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει, αλλά και με τις εμφανίσεις που θα κάνει. Με την καλή απόδοση δεν θα αφήσει περιθώριο σε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του.

Επαιξαν η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, σε οποιοδήποτε παιχνίδι τους, ακόμη και με ομάδες πιο αδύναμες από τον Πανιώνιο, όπως έπαιξε χθες ο ΠΑΟΚ; Όχι. Αυτή την εμφάνιση πρέπει να επαναλάβει στα τρία ματς που απέμειναν, αυτή την εμφάνιση πρέπει να κάνει και στον τελικό του Κυπέλλου και ούτε καν οι πιο φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ θα αμφισβητήσουν ότι ο κυρίαρχος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ήταν ο ΠΑΟΚ.
http://www.metrosport.gr/article/me-teties-nikes-oute-aektsides-tha-ton-amfisvitisoun
Με τέτοιες νίκες, ούτε οι ΑΕΚτσήδες θα τον αμφισβητήσουν Είναι κρίμα που το χθεσινό ωραίο θέαμα στην Τούμπα το χάρηκαν από κοντά μόνο οι άδειες κερκίδες, αλλά φρόντισαν γι' αυτό οι «αετονύχηδες» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 16, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.