Αλλες τρεις νίκες για τον τίτλο Ο Γιώργος Ζαϊρης αρθρογραφεί και τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει το καθήκον του, ώστε να αναδειχτεί Πρωταθλητής στο χορτάρι

Τρεις αγώνες έχουν απομείνει στο Πρωτάθλημα για να στεφθεί στη συνείδηση των υγιών σκεπτόμενων φιλάθλων πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Οπως πολύ σωστά δήλωσε ο Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει 61 βαθμούς στο Πρωτάθλημα και αυτή είναι η αλήθεια.

Μπορεί φυσικά οι δικαστικές επιτροπές να μην έχουν αποδώσει δικαιοσύνη (αναμένεται και η απόφαση της Εφέσεων) αλλά ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Και όπως πολύ σωστά σχολίασε η ΠΑΕ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, o ΠΑΟΚ ".... στο ποδόσφαιρο γηπέδου δεν παίζεται!". Νομίζω ότι αν κάτι μας μείνει έντονα από το χθεσινό ματς είναι το τρίτο γκολ. Μετά από έντεκα πάσες και χωρίς να καταφέρει παίκτης του Πανιωνίου να ακουμπήσει τη μπάλα, ο Πρίγιοβιτς την έστειλε στα δίχτυα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η ομορφιά του. Που κάποιοι "νταβατζήδες" θέλουν να την στερήσουν από τον κόσμο. Κριτική για το ματς δεν θα κάνω. Οταν μια ομάδα στοχεύει στο Πρωτάθλημα και θέλει να παραμείνει στην κορυφή, αυτά τα ματς τα "καθαρίζει" και ο ΠΑΟΚ το έκανε στο πρώτο μέρος όπου θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ. Η ουσία είναι ότι συνεχίζει να ξεφτιλίζει τους αντιπάλους του (και δεν αναφέρομαι στον Πανιώνιο).

Δηλαδή στον Κομίνη, στον Ποντίκη, στον Αρετόπουλο, στη διοίκηση της ΑΕΚ με τα ψεύδη που επικαλέστηκε. Και είναι ξεκάθαρο ότι με τέτοιο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ... τρομοκρατεί. Αυτό τους ενοχλεί. Αλλά αυτό και ευχαριστεί τους οπαδούς του Δικεφάλου που φρόντισαν χθες με υποδειγματική συμπεριφορά να δείξουν για μια ακόμη φορά ότι είναι ΕΔΩ.

Το συλλαλητήριο αυτό απέδειξε τη συσπείρωση στην ομάδα και την αμέριστη συμπαράσταση στον Ιβάν Σαββίδη. Και όπως σωστά δήλωσε ο Κατσαρής "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον Σαββίδη εκεί στο ΠΟΚ". Και στα αλήθεια, τι άλλο θα σκαρφιστούν για να εμποδίσουν τον ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά; Γιατί είπαμε: φέτος ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής στη συνείδηση όλων. Τρεις νίκες ακόμη για να κατακτήσει τον τίτλο. Και ένας τελικός για το νταμπλ.
http://www.metrosport.gr/article/alles-tris-nikes-gia-ton-titlo
Αλλες τρεις νίκες για τον τίτλο Ο Γιώργος Ζαϊρης αρθρογραφεί και τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει το καθήκον του, ώστε να αναδειχτεί Πρωταθλητής στο χορτάρι Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 16, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.