Σε δύσκολη θέση η ΑΕΚ Σε θέση άμυνας πλέον, ακολουθεί τον #PAOK #

Στην ΑΕΚ προσπαθούν τις τελευταίες εβδομάδες να πείσουν πως ο Κομίνης δεν σφύριξε ποτέ για να ξαναβγούν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Σήμερα ωστόσο αποφάσισαν να... αλλάξουν ξαφνικά στάση.
Ή καλύτερα, όχι τόσο ξαφνικά, καθώς είναι φανερό πως πλέον στην Ένωση βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αναγκάζονται να ακολουθήσουν άλλη γραμμή.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν λοιπόν, στο υπόμνημα που κατέθεσε η Ένωση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αναφέρεται μεταξύ άλλων πως πλέον στην ΑΕΚ δέχονται και την προβολή βίντεο, αλλά και ττο να κληθεί ξανά ο Κομίνης, ποντάροντας προφανώς στον συγκεκριμένο διαιτητή.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ να τονίζουν πως ο Κομίνης δεν σφύριξε ποτέ -ξέφυγε λίγο ο Κονέ στην αρχή- αλλά είναι φανερό ότι πλέον τα αλλάζουν όλα, βγάζοντας προς τα έξω πως αποδέχονται όλα τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, τα οποία μέχρι προσφάτως προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν βέβαια...
http://www.paok24.com/superleague-souroti/114600/se-dyskoli-thesi-i-aek

Η ΑΕΚ αυτοαναιρείται!

Ξανά και ξανά! Τι έλεγαν πριν από μία εβδομάδα στην #ΑΕΚ και τι λένε τώρα... 
Στην εκδίκαση της έφεσης την περασμένη Τετάρτη στην ΑΕΚ έκαναν λόγο για... απαράδεκτο αίτημα του ΠΑΟΚ, όταν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" ζητούσαν να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό μέσο το βίντεο από τις κάμερες της Τούμπας.
Συγκεκριμένα, μόλις μία βδομάδα πριν, η νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου ανέφερε χαρακτηριστικά πως "το αποδεικτικό μέσο (σ.σ. το βίντεο) προσκομίζεται απαραδέκτως και ζητούμε να μην γίνει αποδεκτό".

Τι λένε σήμερα στην ΑΕΚ; Σήμερα αποφάσισαν λοιπόν να τα... γυρίσουν όλα και στο υπόμνημα που κατέθεσαν λένε "ναι" τόσο στην μελέτη του βίντεο, αλλά και στη κλήση του Κομίνη στο δικαστήριο.

Φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο που έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα ως θέση τους, κάτι που αποδεικνύει και πάλι πως πλέον στο κίτρινο στρατόπεδο βρίσκονται σε πανικό, βλέποντας πως η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί...
http://www.paok24.com/antipaloi/114604/i-aek-aytoanaireitai

Σε δύσκολη θέση η ΑΕΚ Σε θέση άμυνας πλέον, ακολουθεί τον #PAOK # Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 16, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.