Με λένε Ρίζου (ΑΕΚ) και όπως θέλω τα γυ-Ρίζου... Ναι, η ΑΕΚ ζητά να γίνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να ληφθεί υπόψην το βίντεο... ξεχνώντας τη μάχη της κυρίας Έλλης Ρίζου για το αντίθετο.

Δεν πρόκειται για θαύμα. Όχι, η ΑΕΚ δεν αντιλήφθηκε πως οι τίτλοι πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Ούτε θεώρησε πως θα ήταν άδικο να μην δει το βίντεο ο κύριος Σκουτέρης για να ολοκληρώσει άποψη.

Αντιλήφθηκε πως δεν μπορεί να το αποφύγει και τώρα το... επικαλείται και στο υπόμνημά της.

Σας θυμίζουμε τι έγινε στην επιτροπή Εφέσεων στις 11 Απριλίου και τι είπε η νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου.

"Είναι γνωστό ότι δεν επιτρέπεται στον δεύτερο βαθμό να έρχονται στοιχεία, τα οποία δεν προσκομίστηκαν στον πρώτο βαθμό από αμέλεια του εγκαλούμενου. Πρέπει να προσκομίσει στοιχεία ότι το ζήτησε και δεν του δόθηκε. Έχω μπροστά μου τρεις αποφάσεις του Αρείου Πάγου και σε αυτές αναφέρεται ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο σε δεύτερο βαθμό"
"Το πρωτοβάθμιο όργανο δεν είχε καμία υποχρέωση να ζητήσει το υλικό. Δεν υπάρχει καμία απόρριψη αιτήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Δεν υπήρχε η περίπτωση να απορριφθεί. Αν υπάρχει τέτοια αίτηση, θέλω να τη δω. Είναι ένα video που δείχνει έναν Σαββίδη να κυνηγάει τον Κομίνη. Το αποδεικτικό μέσο προσκομίζεται απαραδέκτως και ζητούμε να μην γίνει δεκτό, Ζητούμε την απόρριψη της εισαγγελίας"
Κυβίστηση αλά Μελισσανίδης (του ολυμπιονίκη) ή με λένε Ρίζου και όπως θέλω τα γυ-Ρίζου...
Με λένε Ρίζου (ΑΕΚ) και όπως θέλω τα γυ-Ρίζου... Ναι, η ΑΕΚ ζητά να γίνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να ληφθεί υπόψην το βίντεο... ξεχνώντας τη μάχη της κυρίας Έλλης Ρίζου για το αντίθετο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 16, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.