Εκτός ορίων η προπαγάνδα της «σιγανοπαπαδίτσας» ΑΕΚ Ο Δημήτρης Μπούζας αρθρογραφεί για την στάση της ΑΕΚ απέναντι σε όλα όσα έχουν συμβεί στην διαμάχη με τον ΠΑΟΚ

Είπαμε βρε παιδιά να κρατάμε κάποια προσχήματα. Ένα σχετικό «μέτρο» για να μην δίνουμε το δικαίωμα να μας κακοχαρακτηρίζουν. Και να μη δίνουμε επίσης την ευκαιρία σε κάποιους προκατειλημμένους καλοθελητές να μας φορτώνουν με ένα σωρό κατηγορίες, φτάνοντας και στο ακραίο σημείο ακόμη να μας χρεώνουν με συμπεριφορές ατόμων ψυχολογικά διαταραγμένων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε τους Ενωσίτες Αθηναίους υποψήφιους «κλεπταποδόχους βαθμών» να δείχνουν πως δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τον κίνδυνο μιας αυτοδιαπόμπευσης διαρκείας και να προχωρούν σε απίστευτες ενέργειες στα πλαίσια της οργανωμένης – αλλά πάντοτε μαύρης – προπαγάνδας τους. Οι οποίες ενέργειες και συμπεριφορές τους εκθέτουν άγαρμπα και ανεπανόρθωτα στη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Στην προσπάθεια τους λοιπόν να απαλλαγούν από την παγιωμένη πλέον άποψη ότι αποδεδειγμένα είναι οι νέοι χαλίφηδες στη θέση των παλιών κι ότι δεν είναι ένοχοι κι εκτεθειμένοι στο καραμπινάτο και υπό εξέλιξη τεράστιο σκάνδαλο της κλοπής του τίτλου, σκαρφίστηκαν χωρίς να το πολυσκεφτούν ένα επικοινωνιακό τρικ αντιπερισπασμού προκειμένου να «απομακρύνουν» και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα όσα άθλια αποτόλμησαν στο παιχνίδι της Τούμπας.

Ποιος είχε την έμπνευση για αυτό το τρικ δεν το μάθαμε. Το βέβαιο όμως στη προκειμένη περίπτωση είναι, ότι θα αποδειχθεί ένα σκληρό μπούμερανγκ για τους φαντασιόπληκτους και μυθομανείς Ενωσίτες. Αλήθεια είναι τόσο χαζοί οι Έλληνες φίλαθλοι κι έχουν ξεχάσει τον Βάτσιο και όλους τους πρόθυμους κι ελεγχόμενους από το δικό τους σύστημα διαιτητές που τους ξεκλείδωσαν ένα σωρό δύσκολα παιχνίδια και τους έδωσαν τουλάχιστον 9 βαθμούς που δεν τους εδικαιούντο; Ή μήπως τους θεωρούν τυφλούς οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να δουν τι οργανώθηκε και τι μεθοδεύτηκε στην Τούμπα; Είναι τόσο απλό και μια ασήμαντη λεπτομέρεια ένα ποδοσφαιρικό γεγονός που σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχει ξανασυμβεί όπως το πραξικόπημα τους, με το οποίο μια νίκη ολοκάθαρη μετατράπηκε σε ήττα για τους νικητές;

Απέδρασαν από την Τούμπα και μάλιστα με βαθμούς που δεν τους εδικαιούντο. Χώρια βέβαια οι αφαιρέσεις επιπρόσθετων βαθμών στο μεγάλο θύμα του διπλού σκανδάλου. Είναι λοιπόν ευνοούμενη η ομάδα που κατακρεουργήθηκε και καταληστεύτηκε βαθμολογικά και δεν είναι αυτή που καρπώθηκε παράνομα βαθμολογίες και διεκδικεί τίτλους που ανήκουν σε άλλους; Αλήθεια έχουν την εντύπωση πως υπάρχει έστω κι ένας νουνεχής και υγιώς σκεπτόμενος ποδοσφαιρόφιλος που θα πιστέψει σε αυτά που προσπαθούν να πλασάρουν; Αν ποντάρουν και πάλι στον Υφυπουργό Αθλητισμού με γειά τους και χαρά τους.

Είναι αυτός που βιάστηκε να τους ανακηρύξει πρωταθλητές αφού πιο μπροστά έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να απαξιώσει και να αποδομήσει τα επιχειρήματα και το δίκιο της ομάδας, που στη συνείδηση των πανελλήνων είναι η πραγματική πρωταθλήτρια της φετινής περιόδου. Το βίντεο τους είναι και η αυτογελοιοποίηση τους. Πολύ σύντομα θα αντιληφθούν πως δεν είναι παρά απλά η επιβεβαίωση της ενοχής τους. Επίσης θα είναι αφελείς αν νομίζουν ότι οι πανέλληνες λησμόνησαν την δολία πτώχευση που φόρτωσε στους βασανισμένους Έλληνες δεκάδες εκατομμύρια από το φέσι τους, όπως επίσης και το χαλί που τους έστρωσαν οι Κυβερνώντες για το γήπεδο τους.

ΥΓ: Τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα σε ότι αφορά την απόφαση που θα πάρει η επιτροπή εφέσεων. Σήμερα λήγει η προθεσμία κατάθεσης των υπομνημάτων. Ελπίζεται πως ο κ. Σκουτέρης και οι συνάδελφοι του δεν θα ρίξουν στον κάδο των απορριμμάτων το αποκαλυπτικότατο βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. 
http://www.metrosport.gr/article/ektos-orion-propaganda-tis-siganopapaditsas-aek
Εκτός ορίων η προπαγάνδα της «σιγανοπαπαδίτσας» ΑΕΚ Ο Δημήτρης Μπούζας αρθρογραφεί για την στάση της ΑΕΚ απέναντι σε όλα όσα έχουν συμβεί στην διαμάχη με τον ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 16, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.