Ο κολλημένος Ρουμάνος το βιολί του…

Ο ΠΑΟΚ, σε ένα από τα καλύτερα μέχρι τώρα παιγνίδια του, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, ξεπέρασε με μεγαλύτερη άνεση το εμπόδιο του Πανιωνίου, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 3-1.
} Εκτός από τα δύο γκολ , ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει τουλάχιστον άλλα δύο, αλλά οι τεράστιες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν , δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα.
} Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα χαλάρωσε και ήταν λογικό να συμβεί, με τον ΠΑΟΚ να επιτυγχάνει ένα ακόμη γκολ, και να δέχεται ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα.

} Σχετικά με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο κολλημένος Ρουμάνος παρά την απουσία του Πέλκα, πάλι δεν ξεκίνησε με τον Μπίσεσβαρ, γεγονός που αναγκάζει τον Ολλανδό παίκτη να βρει ομάδα.
} Και όμως, ο Μπίσεσβαρ  έχει θέση στην ομάδα, αφενός γιατί είναι ο πλέον ποιοτικός παίκτης του ΠΑΟΚ, και αφετέρου γιατί μπορεί να προωθήσει τη μπάλα σωστά στην επίθεση, και να αξιοποιήσει τους επιθετικούς παίκτες.
} Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, πάντως, για μια ακόμη φορά αναφέρθηκε στα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια, και τόνισε με νόημα ότι έχουμε 61 βαθμούς και ένα παιγνίδι λιγότερο αυτό με τον Ολυμπιακό, επειδή μας κλέψανε.

} Το παιγνίδι πραγματοποιήθηκε χωρίς φιλάθλους, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρίσκεται έξω από το γήπεδο, και να παρακολουθεί τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη.
} Πριν οι φίλαθλοι φτάσουν στη Τούμπα, πραγματοποίησαν μια  μεγαλειώδη συγκέντρωση στη περιοχή της Καμάρας, και το πιο σημαντικό χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως παρατράγουδο, όπως πιθανόν πίστευαν ορισμένοι.
} Στη συγκέντρωση έδωσε το παρών ο Πρόεδρος του Α.Σ. και τον Γενικό Γραμματέα , όπως και αρκετά ακόμη μέλη του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

} Το νέο.... ανέκδοτο που ακούσαμε από τον καραγκιόζη Ισπανό τεχνικό Χίμενεθ είναι, ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που ξέρει να κερδίζει μέσα στο γήπεδο.

} Και μια και αναφερθήκαμε και πάλι σε αυτόν τον γελοίο τον Κομίνη, θα πρέπει ο Δικαστής να τον υποχρεώσει να καταθέσει για το έγκλημα που διέπραξε στην Τούμπα, και ο ΠΑΟΚ να καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του, για διαφυγόντα κέρδη της Εταιρίας.
} Δεν πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης  να αφήσει ατιμώρητο τον Κομίνη, και μια από τις τιμωρίες που μπορεί να  υποστεί ο γελοίος διαιτητής είναι, να έρθει να δικαστεί στη Θεσσαλονίκη.

} Το θέμα μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν και θα συνεχίζει να μας απασχολεί, όσο ο Ιβάν Σαββίδης θα συνεχίζει να πληρώνει κάποιους.... βετεράνους, που έπαιξαν δύο εβδομάδες μπάλα στον ΠΑΟΚ.
} Το θέμα αυτό πρέπει να απασχολήσει τον Ιβάν Σαββίδη, και να σταματήσει να πετάει χρήματα στον αέρα πληρώνοντας κάποιους ανόητους που δεν το αξίζουν.
} Και για τον συγκεκριμένο ... παλικάρι, σοβαρή ευθύνη έχει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, γιατί αυτός τον επέλεξε να κάνει τον.... προπονητή στο ΠΑΟΚ, και να τσεπώνει ένα κάρο λεφτά χωρίς να προσφέρει τίποτα.
} Θεωρούμε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει υποχρέωση να επανεξετάσει ορισμένες καταστάσεις, και κάποιους γελοίους που βρέθηκαν στο ΠΑΟΚ να παριστάνουν τους ειδικούς, να τους δείξει την πόρτα της εξόδου.
} Και πρέπει να συμβεί αυτό, γιατί όπως αναφέρουμε και παραπάνω , ενώ έπαιξαν ελάχιστα στο ΠΑΟΚ, επελέγησαν να παριστάνουν τους.... ειδικούς.

} Πρόεδρε, φρόντισε να απομακρύνεις από τον ΠΑΟΚ αυτούς που βιάστηκαν να καβαλήσουν το καλάμι, γιατί και μόνο με την παρουσία τους, πληγώνουν τη δική σου  εικόνα.

} Με τις... ευλογίες την προτροπή της UEFA προς τη διοίκηση της ΕΠΟ, ο  τελικός Κυπέλλου  ακόμη κι αν το ζευγάρι είναι ξανά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ με κόσμο.
} Η UEFA, γνωρίζει  ότι το ΟΑΚΑ το χρησιμοποιεί η ΑΕΚ ως έδρα στο πρωτάθλημα, και αυτό δημιουργεί ένα είδος ανισονομίας  σε βάρος του ΠΑΟΚ;
} Αλλά, αφού ακόμη και για την επιλογή του Κυπέλλου αποφασίζει η UEFA, και ειδικότερα ο γιος του γραφικού Σάββα Θεοδωρίδη, τότε ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ;

} Όλοι συνωμοτούν σε βάρος του ΠΑΟΚ και μάλιστα τόσο προκλητικά, ώστε να δημιουργούν ανησυχία και οργή στο κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά.

} Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν, ότι το μπάσκετ έχει απαξιωθεί γιατί οι δύο μεγάλες ομάδες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, βρίσκονται πολλά... χιλιόμετρα μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες.
} Κατά τη δική μας ταπεινή εκτίμηση, το μπάσκετ το απαξιώνουν κάποια τσογλάνια της διαιτησίας, σαν αυτά που διαιτήτευσαν το χθεσινό παιγνίδι στο παλατάκι, ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και το Λαύριο.
} Ο κομπλεξικός Πηλοΐδης και η παρέα του, έκαναν ότι μπορούσαν να στερήσουν από τον ΠΑΟΚ τη νίκη, προκειμένου να βοηθήσουν την ΑΕΚ να κατακτήσει την Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

} Οι παραπάνω διαιτητές προκάλεσαν επανειλημμένα με τα σφυρίγματά τους, ευτυχώς οι δύο χιλιάδες και πλέον φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο παλατάκι, κράτησαν την ψυχραιμία τους.
} Την εμπάθειά τους στο ΠΑΟΚ την έδειξαν από το πρώτο σφύριγμα, και στο δεύτερος κιόλας λεπτό, φόρτωσαν τον Τζάκσον με δύο φάουλ.
} Ακόμη, με υπόδειξη ενός γελοίου τύπου που κάθονταν στο πάγκο του Λαυρίου, ο Πηλοΐδης έδωσε εντολή να κατέβει ένα πανό, που βρίσκεται στο παλατάκι από την αρχή της περιόδου.
} Το θέμα με τον Πηλοΐδη έχει παραγίνει, και θα πρέπει η διοίκηση της ΚΑΕ να προσπαθήσει να τον εξαιρέσει από τα παιγνίδια του ΠΑΟΚ, γιατί ο κίνδυνος να προκαλέσει την οργή του κόσμου και να εισβάλει στο γήπεδο, είναι υπαρκτός.
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=13953
Ο κολλημένος Ρουμάνος το βιολί του… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 16, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.