Και στον τελικό θα πάρει αυτό που αξίζει...

Ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας την... ίδια επιτυχημένη συνταγή, νίκησε για μια ακόμη φορά τον ελλιπή Πανιώνιο, και πέρασε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.
} Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο, γεγονός που αναγνώρισε και ο προπονητής του Πανιωνίου και μάλιστα, χωρίς αυτή τη φορά η εμφάνιση της ομάδας, να είναι ανάλογη αυτής του περασμένου Σαββάτου.
} Στο πρώτο ημίχρονο ο Λουτσέσκου  χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα τον Μπίσεσβαρ, τον Αζεβέδο που προβλημάτισε με την απόδοσή του, τον Κουλούρη και τον Λημνιό που τα πήγαν αρεκτά καλά.

} Μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποθεώνει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για τις εντυπωσιακές του ενέργειες στο παιγνίδι με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα, όσο χρησιμοποιήθηκε από τον Λουτσέσκου.
} Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ όμως, συνεχίζει να τον κρατάει εκτός ενδεκάδας και ιδιαίτερα όταν απουσιάζει ο Πέλκας.
} Κάποιος πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Λουτσέσκου, γιατί δείχνει μια τέτοια συμπεριφορά απέναντι στον Ολλανδό, όταν κατά κοινή ομολογία είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης του ΠΑΟΚ και ο μοναδικός που μπορεί να αξιοποιήσει τους επιθετικούς.

} Το φετινό πρωτάθλημα  είναι το χειρότερο των τελευταίων ετών διέγνωσε ο γραφικός Σάββας (που συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος…), γιατί δεν τον κατέκτησε ο Ολυμπιακός προσθέτουμε εμείς.

} Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ Τεράν Πέτεγουεϊ ξέσπασε στο  το τέλος του αγώνα, μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο παιγνίδι με το Λαύριο.
} Στο συγκεκριμένο παιγνίδι ο Αμερικάνος ήταν εξαιρετικός, και απέδειξε με την εμφάνισή του, ότι έχει θέση στην αρχική πεντάδα.
} Χωρίς καμιά απολύτως αμφιβολία, ο Πέτεγουέϊ είναι ο πιο διεισδυτικός παίκτης του ΠΑΟΚ, ο καλύτερος μπουκαδόρος της ομάδας, και αυτό το απέδειξε στο παιγνίδι με το Λαύριο.
} Με λίγα λόγια, είναι ο παίκτης που έλλειπε από τον ΠΑΟΚ, γιατί κανένας από τους παίκτες που παίζουν  στη θέση 1 και 2, δεν είναι τόσο γρήγοροι στο μπάσιμο, όσο ο Πέτεγουέι.

} Δύο νίκες χρειάζεται η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ για να σιγουρέψει την κατάκτηση της 3ης θέσης, αν δεν συναντήσει πάλι στο δρόμο του τον Πηλοΐδη και τον Διαμαντή.
} Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έχει το δικαίωμα να ζητήσει την εξαίρεση του Πηλοΐδη, εκτός και αν η ΚΕΔ συμμετέχει στο οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του Δικεφάλου του Βορρά.
} Δεν μπορεί ένας διαιτητής να συνεχίζει να ταλαιπωρεί το μπάσκετ και να εξοργίζει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, με τα εγκληματικά του σφυρίγματα.

} Ο Πηλοΐδης έχει γίνει εφιάλτης του ΠΑΟΚ, και η παρουσία του και μόνο τώρα πλέον, προκαλεί την οργή του κόσμου, που εμφανίζονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά.
} Μπορεί ένας οποιοσδήποτε άλλος να διαιτητής να διαπράξει εξίσου σοβαρά λάθη, η διοίκηση όμως και οι φίλαθλοι δεν θα έχουν την προκατάληψη που  έχουν με τον Πηλοΐδη.
} Προχθές απολαύσαμε μια ακόμη φαρσοκωμωδία από αυτές που παρουσιάζει ο τύπος που μιλούσε με Πακιστανικά τηλέφωνα, με καλεσμένους στην εκπομπή του πάντα τους ίδιους... πελάτες.
} Στην τηλεφωνική παρέμβαση του Βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά, για να δικαιολογήσει το σύνθημα που ακούστηκε στο συλλαλητήριο, και στη διαπίστωση ότι για την τραγική κατάσταση στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο ευθύνεται η Αθήνα, κάποιος Αντωνόπουλος που δηλώνει δημοσιογράφος και ήταν καλεσμένος στην τραγική εκπομπή απάντησε στα όσα κατέθεσε ο Μακεδόνας Βουλευτής λέγοντας τα εξής:
} «Δεν σας αρέσει η Αθήνα, αλλά από αυτήν πληρώνεστε». Και δεν βγήκε κάποιος να βάλει στη θέση του αυτόν τον αστείο δημοσιογράφο.
} Η Αθήνα ρε Χατζηαβάτη  δημοσιογράφε της πλάκας πληρώνει τους Έλληνες Βουλευτές, η οι Έλληνες φορολογούμενοι;

} Δεν γνωρίζουμε ποιος επέλεξε και ανέθεσε την ΚΕΔ στον Περέιρα, γνωρίζουμε όμως, ότι ο Πορτογάλος  τα έκανε μαντάρα με την επιλογή των διαιτητών στα δύο ντέρμπι με το ΠΑΟΚ.
} Πιθανόν, τις επιλογές των διαιτητών να τις έκαναν κάποιοι άλλοι, ή ο Περέιρα να μην είχε καλή ενημέρωση, γι αυτό και στα παιγνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα στην Τούμπα όρισε τους επίορκους, τους Αρετόπουλο και Κομίνη που τα έκαναν μαντάρα.
} Αν δεν υπάρχουν διαιτητές που θα αντικαταστήσουν τους επίορκους που αναφέρουμε παραπάνω, τότε θα πρέπει η ΕΠΟ  στη νέα αγωνιστική περίοδο να καλέσει ξένους διαιτητές μέχρι να εντοπιστούν οι νέοι που θα καλύψουν αγώνες του πρωταθλήματος.

} Αν ο Δικαστής Σκουτέρης λάβει υπόψη του το βίντεο που δείχνει αυτά που συνέβησαν στη Τούμπα , με την ΑΕΚ να επικαλείται φοβία και να μην βγαίνει να παίξει, τότε είναι σίγουρο ότι η απόφασή του θα δικαιώσει το ΠΑΟΚ.
} Ακόμη, αν θέλει ο Δικαστής Σκουτέρης  να αποδώσει δικαιοσύνη, θα πρέπει να ζητήσει από τον Εισαγγελέα να ανοίξει το τηλέφωνο του Κομίνη, για να μάθει ποιος έδωσε την εντολή στο διαιτητή, για να κάνει αυτά τα πίσω μπρός και να ευτελίσει το πονεμένο ποδόσφαιρο, και το αναξιόπιστο πρωτάθλημα.

} Σε ένα ακόμη κρίσιμο παιγνίδι, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Πρέλεβιτς, παρακολούθησε την αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας από το γραφείο του.
} Αυτή είναι μια περίεργη απόφαση του Μπάνε να μη θέλει η να φοβάται να εμφανιστεί στο χώρο των επισήμων, γεγονός που πρέπει να το ελέγξουν ... ειδικοί επιστήμονες.
} Είναι οξύμωρο, αντιφατικό και περίεργο, η διοίκηση της ΚΑΕ να καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο παλατάκι και να στηρίξουν την ομάδα, και ο Πρόεδρος να κάθεται κρυμμένος στο γραφείο του.

} Παρά τους περιοριστικούς όρους που είχαν επιβληθεί στο Χρήστο Καραμπέρη, αυτός δεν άντεξε την αισχρή διαιτησία του Πηλοΐδη και του Διαμαντή, και τους  στόλισε με κάποια... Γαλλικά, τη γλώσσα που γνωρίζει ... άριστα ο Χρήστος.
} Έκανε δηλαδή,  αυτό που δεν έκαναν αυτοί που στρογγυλοκάθονται στο πάγκο, οι οποίοι φοβούνται να μη τους δώσει τεχνική ποινή ή ακόμη και να τους αποβάλει ο κάθε Πηλοΐδης.
} Αυτό όμως που πρέπει να απασχολεί τον Τέλη Ζουρνατζίδη είναι, να θωρακίσει τα συμφέροντα της ομάδας, και όχι να προστατέψει τη δική του θέση στο πάγκο.
} Ο διαιτητής που θα αποφασίσει να δώσει μια τεχνική ποινή, στον επόμενο χρόνο θα ισορροπήσει και το κέρδος του ΠΑΟΚ θα είναι μεγαλύτερο, γι αυτό δεν πρέπει να τους φοβίζει αυτή η απειλή...

http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=13963
Και στον τελικό θα πάρει αυτό που αξίζει... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 18, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.