«Αδικία ο τελικός στο ΟΑΚΑ»

Για πολλοστή φορά προέκυψε ένα διπλό διαχρονικό πρόβλημα που συναντήσαμε ξανά και ξανά σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, από τη στιγμή που μετά τον ΠΑΟΚ προκρίθηκε και η ΑΕΚ.
Το πρώτο είναι ότι ο φετινός τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει σε πόλη (Αθήνα) που εδρεύει η μία από τις δύο ομάδες, στην προκειμένη περίπτωση η ΑΕΚ.
Το δεύτερο είναι ότι όχι μόνο θα γίνει στην πόλη που εδρεύει ο ένας εκ των δύο φιναλίστ, αλλά και στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα, στην προκειμένη περίπτωση το ΟΑΚΑ!
Πρόκειται για μια κλασική αδικία που μπορεί να προκύψει όταν ο ένας φιναλίστ είναι ουσιαστικά και γηπεδούχος.
Ο φετινός τελικός έχει συμφωνηθεί μεν από καιρό να φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά είναι κατάντια να μην υπάρχει ευελιξία και δυνατότητα διεξαγωγής σε ΚΑΝΕΝΑ άλλο γήπεδο, από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ χρησιμοποιείται και φέτος ως έδρα της ΑΕΚ.
Πριν λίγα χρόνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωνε δημόσια ότι δεν είναι σωστό να παίζονται οι τελικοί σε γήπεδα που είναι έδρες ομάδων. Τι λέει τώρα που εν έτει 2018 ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να παίξει τελικό στη φετινή έδρα της ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ;
«Εγώ να ήμουν ΑΕΚ και είχα έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο και το αντίπαλο σωματείο μου ζήταγε να αλλάξουμε, θα το κάνω γιατί έχω μάθει να είμαι υπερήφανος, τόσο εγώ, όσο και ο κόσμος της ΑΕΚ», είχε επισημάνει στην τηλεόραση.
Δείτε και το σχετικό απόσπασμα σε video:
Είναι σε θέση ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, να τηρήσει τη δημόσια δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και να δεχθεί να γίνει εκτός ΟΑΚΑ ο τελικός με τον ΠΑΟΚ ή θα δούμε άλλη μια εντυπωσιακή «κωλοτούμπα» όπως τόσες άλλες που έχει κάνει η Ένωση τον τελευταίο καιρό;
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…
http://inpaok.com/441740/αδικία-ο-τελικός-στο-οακα/
«Αδικία ο τελικός στο ΟΑΚΑ» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 19, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.