Χυδαίο ύφος, γλώσσα… ξεδιάντροπη τρόπος σκέψης ύπουλος και βρώμικος Ο Δημήτρης Μπούζας αθρογραφεί και σχολιάζει τη χυδαία στάση και το μένος του ΠΟΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ

Το αντι-ΠΑΟΚτσήδικο μένος που επιστράτευσαν η ετερόκλητη και ανίερη ΠΟΚική συμμαχία και η συμμορία του αθλητικού παρακράτους των Αθηνών, στην προσπάθειά τους να κλείσουν τον δρόμο και να αποτρέψουν τη διαφαινόμενη ισοπέδωση των κέντρων ανομίας, εξουσίας και καταδυνάστευσης που διατηρούσαν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τους τύφλωσε στην κυριολεξία και τους οδήγησε σε έναν χωρίς προηγούμενο ξεπεσμό.

Οι πρωταγωνιστές και οι εκφραστές αυτής της ανήθικης εκστρατείας εξετέθησαν κατά συρροή και σε βάθος χρόνου με συνέπεια να μην δικαιούνται να επικαλεστούν το οποιοδήποτε άλλοθι για να δικαιολογήσουν τις ακραίες και ολοφάνερα στοχοποιημένες συμπεριφορές τους. Από το ξεκίνημα της επίθεσης λάσπης όλοι οι Ελληνες είχαν αντιληφθεί τι κρυβόταν πίσω από αυτό τον πόλεμο που είχε δύο βασικούς στόχους: Τον ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχό του. Για ποιο λόγο δηλαδή «συνασπίστηκαν» όλοι αυτοί οι περίεργοι και άκρως επικίνδυνοι παράγοντες. Φως φανάρι, ένωσαν τις όποιες δυνάμεις διατηρούν ακόμη προκειμένου να αντιμετωπίσουν την απειλή που… ερχόταν από τον Βορρά. Επικεφαλής όσοι ένιωθαν το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους.

Καταχρεωμένοι μεγαλοκαναλάρχες και εκδότες, μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου διωκόμενοι ακόμη και για κακουργηματικά αδικήματα, φθηνοί πολιτικοί Μαυρογιαλούροι, καθώς και κάποιοι γραφικοί κολαούζοι (κοινώς δευτεράντζες) που χρησιμοποιήθηκαν για τη βρώμικη δουλειά της κατασυκοφάντησης του Ιβάν και κατ’ επέκταση την ομάδας του, μπήκαν στην «πρώτη γραμμή». Στόχος να αντιμετωπιστεί και να εξουδετερωθεί με τον οποιονδήποτε τρόπο η «απειλή του Βορρά». Αυτή την προσπάθεια των σκοτεινών δυνάμεων του χώρου την έζησε έντονα και εξακολουθεί να τη ζει ο Ελληνας φίλαθλος χωρίς όμως  να μπορεί να δικαιολογήσει τον ξεπεσμό του συνόλου σχεδόν των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου αλλά και κάποιων επωνύμων διακινητών ανήθικων και βρώμικων σεναρίων σε βάρος ενός αδιαμφισβήτητα κρυστάλλινου επενδυτή. Η μαύρη προπαγάνδα είχε από το ξεκίνημά της ύφος χυδαίο, γλώσσα ξεδιάντροπη, ύπουλο τρόπο σκέψης, αυθαίρετη, κυνική αλλά και γκανγκστερική περί δικαίου αντίληψη.

Επισημάνσεις και διαπιστώσεις που ήταν πάντοτε στην επικαιρότητα όταν δινόταν το σύνθημα από τη συγκεκριμένη επικοινωνιακή τηλεοπτική ναυαρχίδα. Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν για όλους αυτούς που ενώθηκαν σε αυτόν τον ετερόκλητο και ανήθικο συνασπισμό αποτελούν ό,τι πιο εφιαλτικό μπορούν να νιώσουν. Είναι ένα καρφί στο μάτι στους αλλά και στην ψυχή τους. Θα προσθέταμε και στη συνείδησή τους αλλά από τη στιγμή που αυτή είναι ορφανή ή στις περισσότερες περιπτώσεις δια βίου απούσα δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Πιστεύουμε πως δε θα δυσκολευτείτε να ταυτοποιήσετε κάποιες γνώριμες για σας φιγούρες (γραφικές, αλλά και εκτρωματικές) με τους χαρακτηρισμούς του τίτλου μας και του περιεχομένου του σχολιασμού μας.

Αλλωστε τους έχετε μπροστά σας κάθε μέρα. Χυδαίοι- επαναλαμβάνουμε- ξεδιάντροποι, συκοφάντες, ύπουλοι στη σκέψη και βρώμικοι στη συμπεριφορά. Άλλωστε και να θέλουν να κρυφτούν δεν μπορούν γιατί τους προδίδει στον κάθε λόγο τους και στην κάθε διαστροφή τους το αντι-ΠΑΟΚτσήδικο μένος τους.

ΥΓ: Πανηγύρι γίνεται στο λιμάνι με τους ντελάληδες να πλασάρουν απεγνωσμένα όπως οι… καρπουζάδες, «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», το δικό τους εμπόρευμα: «Όλα στο σφυρί πάρτε κόσμε!». Ό,τι δηλαδή απέμεινε από τα ανεμομαζώματα και διαβολοσκορπίσματα και το στοκ της αποθήκης του Ραϊόλα, αφού τα ασημικά ξεπουλήθηκαν εδώ και καιρό. Απέμειναν κάποιοι... ξυλοσχίστες τους οποίους όμως δε γυρίζει να τους δει κανένας σοβαρός Ευρωπαίος υποψήφιος αγοραστής.
http://www.metrosport.gr/article/chideo-ifos-glossa-xediantropi-tropos-skepsis-ipoulos-ke-vromikos
Χυδαίο ύφος, γλώσσα… ξεδιάντροπη τρόπος σκέψης ύπουλος και βρώμικος Ο Δημήτρης Μπούζας αθρογραφεί και σχολιάζει τη χυδαία στάση και το μένος του ΠΟΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 19, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.