Κρίμα για την ΑΕΛ και το δίκαιο, ευτυχώς, όμως, για τον ΠΑΟΚ… Ο Στέλιος Γρηγοριάδης αρθρογραφεί και σχολιάζει την ιστορική ευκαιρία που έχει ο ΠΑΟΚ, βρίσκοντας σαν αντίπαλο στον τελικό την ΑΕΚ

Δεν κατάφερε η ΑΕΚ να ξεφτιλιστεί από τη Λάρισα. Δεν κατόρθωσε να αποκλειστεί από τον τελικό, όπως της άξιζε. Την έσωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με ένα φανταστικό γκολ. Στο 95’, στην τελευταία φάση του αγώνα και ενώ ήταν η πρώτη φορά που οι αμυντικοί της Λάρισας δεν κατάφεραν να αποκρούσουν την μπάλα σε «στημένο». Η απίστευτα πιο τυχερή ομάδα της σεζόν, στάθηκε απίστευτα τυχερή για μία ακόμη φορά. Και δεν ήταν μόνο η φάση του γκολ, ήταν και οι δύο περίφημες ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες της Λάρισας.

Ενώ όλοι στο ΟΑΚΑ ήταν έτοιμοι να βάλουν  τα κλάματα και να νιώσουν την ντροπή μέχρι το μεδούλι τους, ξαφνικά άρχισαν να πανηγυρίζουν σαν τρελοί. Ο Χιμένεθ, οι παίκτες, οι οπαδοί της ΑΕΚ ξεσάλωσαν από την ανακούφιση, μπροστά στους παίκτες της Λάρισας που ήταν αδύνατο να συνειδητοποιήσουν πώς έχασαν αυτή την πρόκριση.

Κρίμα. Κρίμα γιατί δεν πέρασε στον τελικό η ομάδα που το δικαιούταν. Κρίμα για τη Λάρισα, γιατί και στα δύο ματς έκανε σπουδαία προσπάθεια. Κρίμα για το ποδόσφαιρο και το δίκαιο. Ευτυχώς, όμως, για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Ευτυχώς, γιατί ο ΠΑΟΚτσής δεν ήθελε να ξεφτιλίσει την ΑΕΚ η Λάρισα. Την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚτσής θέλει να την ξεφτιλίσει ο ΠΑΟΚ. Και η καλύτερη ευκαιρία είναι να το κάνει στον τελικό του Κυπέλλου.

Η κατάκτηση του τροπαίου με αντίπαλο την ΑΕΚ, που της χαρίζουν το Πρωτάθλημα, κλέβοντάς το από τον ΠΑΟΚ, θα είναι πιο γλυκιά. Όχι γιατί ο ΠΑΟΚ θα εκδικηθεί. Δεν είναι θέμα εκδίκησης. Το ζήτημα είναι να αποδείξει ο ΠΑΟΚ μεγαλοπρεπώς ποια είναι η ανώτερη ομάδα κι ακόμη ότι η τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος, αν δεν αλλάξουν οι αποφάσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ, θα είναι κάλπικη. Κάλπικη 100%. Γιατί 99% είναι ήδη, εξ αιτίας της απόφασης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό…

Εννοείται ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν τρομερό κίνητρο. Εννοείται ότι το ίδιο κίνητρο έχει και ο Λουτσέσκου. Είναι βέβαιο ότι παίκτες και προπονητής θα κάνουν τη δουλειά τους όσο μπορούν καλύτερα. Αλλά τη δική τους δουλειά έχουν να κάνουν και οι διοικούντες.

Είναι βέβαιο ότι οι της ΑΕΚ θα αρχίσουν από σήμερα κιόλα να σπεκουλάρουν και να προπαγανδίζουν με αφορμή τη διαιτησία στον περσινό τελικό. Θα ξεχάσουν πάλι το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Κρέσπο και θα μιλάνε για το οφ σάιντ γκολ του Ενρίκε. Αυτή η προπαγάνδα δεν πρέπει να περάσει. Δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Ο ΠΑΟΚ, ως οργανισμός, πρέπει να ορθώσει ανάστημα και να μην επιτρέψει στην ΑΕΚ να καλλιεργήσει κλίμα υπέρ της.

Επίσης, ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει ιερή υποχρέωση να μη δεχτεί τον ορισμό στον τελικό «ύποπτων» ή ανίκανων διαιτητών. Πήρε χαλαρά τον ορισμό του Κομίνη στο ματς του Πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε με την απώλεια του τίτλου. Αυτή τη φορά δεν πρέπει να μείνει σιωπηλός αν τυχόν οριστούν διαιτητές τους οποίους δεν έχει εμπιστοσύνη.
http://www.metrosport.gr/article/krima-gia-tin-ael-ke-to-dikeo-eftichos-omos-gia-ton-paok
Κρίμα για την ΑΕΛ και το δίκαιο, ευτυχώς, όμως, για τον ΠΑΟΚ… Ο Στέλιος Γρηγοριάδης αρθρογραφεί και σχολιάζει την ιστορική ευκαιρία που έχει ο ΠΑΟΚ, βρίσκοντας σαν αντίπαλο στον τελικό την ΑΕΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 19, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.