Προκαλεί από τώρα ο Χιμένεθ!

Ο γνωστός για το καραγκιοζιλίκια του εντός αγωνιστικών χώρων και όχι τόσο για τις προπονητικές του ικανότητες Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε τις προκλήσεις κατά του ΠΑΟΚ από τώρα.
To κλάμα ξεκίνησε από νωρίς στην ΑΕΚ με τους «κιτρινόμαυρους» να προσπαθούν να καλύψουν την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με αυτόν τον τρόπο.
Αναλυτικά όσα είπε αναφορικά με τους «ασπρόμαυρους»:
«Θα πρέπει να αφήσουμε τον τελικό μέχρι τις 12/5. Μπροστά μας έχουμε σημαντικά παιχνίδια. Με μία νίκη ή έναν βαθμό θα στεφθούμε πρωταθλητές. Να ακουστεί από τον κόσμο το ΑΕΚάρα και είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί. Το σίγουρο είναι ότι αν ο κόσμος γεμίσει το ΟΑΚΑ θα είναι πιο εύκολο. Παίζουμε απέναντι στον Λεβαδειακό που δεν μας χαρίσει τίποτα. Πρέπει να κάνουμε το παν για να είμαστε πρωταθλητές».
Για το γεγονός ότι κάποιοι χαρακτηρίζουν την ΑΕΚ κλέφτη και για το αν αυτοί χάρηκαν με το γκολ του Λάζαρου: «Νομίζω ότι είμαστε κλέφτες ονείρων γιατί παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος στην Ελλάδα. Κάναμε περήφανη την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη. Όλους τους βαθμούς που έχει η ομάδα τους έχουμε πάρει στο γήπεδο.
Δεν έχω ζήσει ποτέ τόσο έντονη σεζόν όσο φέτος, μας έκανα κακό οι πολλές διακοπές, ελπίζω στο τέλος να υπάρχει δικαιοσύνη. Είμαστε σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου, ελπίζω να έχουμε περισσότερη τύχη με τις διαιτητικές αποφάσεις. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά είναι μια δυνατή ομάδα».
http://inpaok.com/441703/προκαλεί-από-τώρα-ο-χιμένεθ/
Προκαλεί από τώρα ο Χιμένεθ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 19, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.