Με νέα τριάρα πάει για το έκτο τρόπαιο Ο Γιώργος Καστάνης αρθρογραφεί για τον ΠΑΟΚ και για την συνέχεια στο κύπελλο

Κάθε φορά που βλέπεις αυτόν τον ΠΑΟΚ, χαίρεσαι και απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο.

Είναι μία ομάδα που έχει παίκτες με πολλές λύσεις, με συνεχόμενο πρέσινγκ και επινοήσεις και δικαίως για μία ακόμη χρονιά προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου θα διεκδικήσει το έκτο τρόπαιο της ιστορίας του. Με νέα τριάρα, δεν άφησε περιθώρια (και σε αυτό το ματς στον Πανιώνιο) να τον αμφισβητήσει. Ο ΠΑΟΚ παρά τα κενά διαστήματα στην απόδοσή του, δείχνει σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή, με παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ακόμη κι όταν γίνονται λάθη που όμως διορθώνονται στην πορεία.

Το σκορ του χθεσινού αγώνα είναι πλασματικό. Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Πρίγιοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο διαιτητής Σέζος αναίτια υπέδειξε ως επιθετικό φάουλ την ενέργεια του Σερβοελβετού, ενώ μόλις στο 8ο λεπτό θα μπορούσε να σφυρίξει πέναλτι στην αντικανονική ενέργεια του Σταυρόπουλου στον Βαρέλα.

Ο Δικέφαλος φθάνει για 19η φορά σε τελικό του Κυπέλλου, έχει πέντε τρόπαια, διεκδικεί το έκτο και θυμίζουμε πως στους περισσότερους τελικούς υποχρεώθηκε να αγωνιστεί σε γήπεδο της Αθήνας, κάτι που ασφαλώς δεν τον ευνόησε στην συνολική προσπάθεια που έκανε διαχρονικά για την συγκέντρωση περισσότερων τροπαίων.
http://www.metrosport.gr/article/me-nea-triara-pai-gia-to-ekto-tropeo
Με νέα τριάρα πάει για το έκτο τρόπαιο Ο Γιώργος Καστάνης αρθρογραφεί για τον ΠΑΟΚ και για την συνέχεια στο κύπελλο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 19, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.