Ο ΠΑΟΚ τελικό και ο Σκουτέρης αποφασίζει με το πιστόλι στον κρόταφο Ο Δημήτρης Μπούζας αρθρογραφεί για την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ , την έφεση και την έδρα του τελικού

Όπως αναμενόταν, χωρίς να δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ πέρασε στον τελικό. Σαφέστατα ανώτερος από τον αντίπαλό του και με εξαιρετική απόδοση σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα «σφράγισε» την πρόκρισή του περιμένοντας τον αντίπαλό του, ο οποίος θα «προκύψει» από τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στη Λάρισα.

Όπως είναι γνωστό αυτός ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, στην έδρα δηλαδή των Αθηναίων (αν προκριθούν) από τη στιγμή που δεν προνόησαν κάποιοι ώστε να αποφευχθεί αυτή η ανισότητα και να μη δοθεί σε μια από τις δύο ομάδες του τελικού ένα τόσο σημαντικό αβαντάζ. Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι μπορεί να πει κανείς, ότι αποδείχθηκε – όπως τελικά εξελίχθηκε – σε μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος σχημάτισε μια πολύ καθαρή και σίγουρη άποψη για την ετοιμότητα του συνόλου των παικτών του. Των βασικών και των εφεδρικών, με τους οποίους όπως προβλέπεται θα πορευτεί στα υπόλοιπα λίγα, αλλά πολύ καθοριστικά παιχνίδια που απομένουν.

Πέρα από την άνετη νίκη και την καλή εμφάνιση, ο Ρουμάνος κόουτς θα πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος, βλέποντας ότι μερικοί από τους βασικούς του που έψαχναν να βρουν τη φόρμα τους (όπως ο Μάτος και ο Κάμπος) όχι απλά τα κατάφεραν, αλλά και ξεπέρασαν κατά πολύ και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Την ίδια ικανοποίηση θα ένιωσε για τις εφεδρείες του (όπως Μπίσεσβαρ, Λημνιό και Κουλούρη). Εκεί όμως που για κάποια στιγμή θα σταμάτησε και θα ένιωθε ενθουσιασμένος ιδιαίτερα, είναι η εντυπωσιακή εικόνα και απόδοση του νεαρού Πέλκα. Με δύο λόγια, όλα κύλησαν ομαλά χθες και τα συμπεράσματα οδηγούν με βεβαιότητα στο ότι η ομάδα βαδίζει με συνέπεια και σταθερότητα στον σωστό δρόμο και ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να τελειώσουν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Στο περιθώριο όμως και παράλληλα με τις όποιες ευχάριστες διαπιστώσεις οι οποίες αφορούν τη νίκη, την πρόκριση, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας, «έτρεχαν» ανησυχίες, αγωνίες και φόβοι που αφορούσαν την περιβόητη και προ πολλού αναμενόμενη απόφαση της έφεσης. Η εντυπωσιακή «κωλοτούμπα» και αλλαγή τακτικής της αθηναϊκής ομάδας με το να «αποδεχθεί» την πρόταση του ΠΑΟΚ για την παρουσία του ανεκδιήγητου Κομίνη στη διαδικασία, όπως επίσης και το αίτημα της αξιολόγησης του αποκαλυπτικότατου βίντεο της ΕΛ.ΑΣ σαν αποδεικτικό στοιχείο, κάτι που μετά βδελυγμίας και ωρυόμενη είχε απορρίψει η γραφική συνήγορος της Ένωσης κ. Ρίζου, έβαλε σε μαύρες σκέψεις τον επίσημο (και όχι μόνο) ΠΑΟΚ. Με δεδομένη την παρασκηνιακή παντοδυναμία των πανούργων Αθηναίων, όπως επίσης και τους ισχυρότατους προστάτες που διαθέτουν σε υψηλά επίπεδα εξουσίας ήταν επόμενο να σημάνει συναγερμός. Όλοι έπεσαν επάνω σε αυτή την εντυπωσιακή αλλαγή τακτικής και προσπάθησαν να εξηγήσουν τους λόγους της. Δεν καθόταν καλά και δεν μπορούσε να εξηγηθεί λογικά αυτή η απότομη αναστροφή και η άνεση με την οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά οι Ενωσίτες, οι οποίοι μέχρι χθες ήταν καταφοβισμένοι (χεσμένοι στην κυριολεξία).

Οι έμπειροι και υποψιασμένοι στον χώρο, κατέληξαν χωρίς πολλές περιστροφές στην άποψη, πως αυτή η μεταστροφή οφειλόταν στη σιγουριά των Αθηναίων ότι η απόφαση θα είναι θετική για αυτούς. Διασφαλισμένη 100%. Με τη βεβαιότητα λοιπόν ότι έχουν ανακηρυχθεί πρωταθλητές δεν είχαν την παραμικρή δυσκολία να προβούν σε θεαματικές πιρουέτες και παραχωρήσεις οι οποίες εκ των προτέρων δεν έβγαζαν πουθενά. Ιδιαίτερα σε μια απόφαση που θα δικαίωνε τον ΠΑΟΚ. Την άποψή τους αυτή, οι συγκεκριμένοι έμπειροι και υποψιασμένοι του χώρου την ενισχύουν, λέγοντας πως όλη η Ελλάδα πλέον βλέπει ότι ο κ. Σκουτέρης καλείται να βγάλει μια απόφαση με ένα πιστόλι στον κρόταφό του. Μέσα σε μια περιρέουσα ατμόσφαιρα εκβιασμών, περίεργων πειθαρχικών διώξεων, απειλών και άνωθεν εντολών, θα ήταν πολύ δύσκολο να απονείμει δίκαιο και να βάλει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Θεωρώντας τον εαυτό τους σίγουρο πρωταθλητή, οι Ενωσίτες, βάζουν δικαιολογημένα σε υποψίες και φόβους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τις θεαματικές και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές τους και ενισχύουν σοβαρά την άποψη ότι κάπου στηρίζονται και περνούν προς τα έξω μια τελείως διαφορετική εικόνα.

ΥΓ 1: Την ύστατη στιγμή ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις δόσεις που όφειλε για να αποφύγει τους -9 βαθμούς. Λέτε να επιβεβαιωθεί το σενάριο πως ο Μαρινάκης απάντησε θετικά στην πρόσκληση του Αλαφούζου να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο του ΣΚΑΙ; Όλα πιθανά.


ΥΓ2: Στο χθεσινό δημοσίευμα ο χαρακτηρισμός εθνομειοδότες δεν αποδόθηκε όπως θα έπρεπε, με συνέπεια να υπάρξει μια διαφοροποίηση κι ένα μπέρδεμα στον σημαντικό αυτό χαρακτηρισμό.
http://www.metrosport.gr/article/paok-teliko-ke-skouteris-apofasizi-me-to-pistoli-ston-krotafo
Ο ΠΑΟΚ τελικό και ο Σκουτέρης αποφασίζει με το πιστόλι στον κρόταφο Ο Δημήτρης Μπούζας αρθρογραφεί για την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ , την έφεση και την έδρα του τελικού Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 19, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.