Το repeat και οι βαρβάτες αποδείξεις Ο Γιώργος Ζαϊρης αρθρογραφεί για τον ΠΑΟΚ, τον τελικό και αναλύει το ηθικό πλεονέκτημα

Ο ΠΑΟΚ με εννιά νίκες σε ισάριθμους αγώνες έφτασε στον τελικό Κυπέλλου και θέλει να τον κατακτήσει και πάλι.

Ο Πασχαλάκης τόνισε μέσα από τις δηλώσεις του ότι θέλει αντίπαλο την ΑΕΚ για να αποδείξει αυτός και οι συμπαίκτες του ότι έχουν την καλύτερη ομάδα. Νομίζω ότι ο Αλέξανδρος εδώ είπε κάτι που δεν χρειάζεται αποδείξεις. Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη η καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα προσπάθησαν να της στερήσουν εκτός αγωνιστικού χώρου ερυθρόλευκοι και κιτρινόμαυροι. Και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιστός στην υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό του, επανέλαβε χθες ότι ήρθαν κάποιοι δειλοί στην Τούμπα και έκλεψαν πράγματα από την ομάδα του. Και όπως επισήμανε όλοι αυτοί οι λαλίστατοι θα πρέπει να κάτσουν στη γωνία τους και να βγάλουν τον σκασμό. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτε και σε κανέναν.

Αρκούν οι εννιά σερί νίκες στο Κύπελλο. Αρκεί το ότι δεν έχασε ματς στην Τούμπα σε όλους τις διοργανώσεις φέτος. Αρκεί ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αρκεί ότι ο Πέλκας χθες έκανε προσωπικό ρεκόρ σε γκολ και ασίστ σε μια σεζόν. Αρκεί ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 26 γκολ στο Κύπελλο σε εννιά αγώνες. Αρκεί ότι ο Πρίγιοβιτς χρειάζεται ένα γκολ ακόμη για να ξεπεράσει την επίδοση του Αθανασιάδη που σε μια σεζόν είχε σκοράρει 23 γκολ.

Αρκεί που έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων του (με εξαίρεση τους δυο δειλούς). Αρκεί που έχει αναγκάσει την Αθήνα να τον φοβάται για αυτά που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι. Απλά θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο γιατί τα τρόπαια μένουν στην ιστορία. Και θέλει να το κάνει αν χρειαστεί στο ΟΑΚΑ και παρουσία του κόσμου του. Θέλει να τερματίσει με τρεις ακόμη νίκες το Πρωτάθλημα. Και απολαμβάνει το ότι πλέον η ΑΕΚ είναι τρομοκρατημένη επειδή στο video από τα αποδυτήρια απέδειξε ότι δεν ήταν τρομοκρατημένοι αλλά ΔΕΙΛΟΙ. Και περιμένουμε όλοι πλέον την απόφαση του Σκουτέρη. Και αν δεν δικαιώσει τον ΠΑΟΚ, ένα είναι σίγουρο: ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να κερδίσει το ηθικό πλεονέκτημα. Και αυτό δεν μπορεί να του το στερήσει κανείς!
http://www.metrosport.gr/article/to-repeat-ke-varvates-apodixis
Το repeat και οι βαρβάτες αποδείξεις Ο Γιώργος Ζαϊρης αρθρογραφεί για τον ΠΑΟΚ, τον τελικό και αναλύει το ηθικό πλεονέκτημα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 19, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.