Το σχόλιο της ημέρας Όταν δεν έχεις επιχειρήματα, όταν αναστατώνεσαι και χάνεις την ψυχραιμία σου

Τα γεγονότα είναι ίδια αλλά στην ΑΕΚ δεν μπορούν πλέον να στηρίξουν τις θέσεις τους
Τα γεγονότα που σημάδεψαν τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν αλλάζουν. Έγινε ότι έγινε εντός και εκτός γηπέδου και τα δικαστήρια κρίνουν την κατάσταση.

Όλοι όσοι βέβαια παρακολουθούν τις εξελίξεις, αντιλαμβάνονται ότι από την περασμένη Τετάρτη, για τα ίδια αυτά γεγονότα, έχει αλλάξει το κλίμα. Από την ώρα που το βίντεο «μίλησε» και ο κόσμος είδε και έμαθε την αλήθεια στο 100%, υπάρχει μία διαφορετική κατάσταση στον περίγυρο. 

Αλήθεια είναι ότι εντός ΠΑΟΚ δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο. Απλά στο επικοινωνιακό κομμάτι, υπάρχουν πλέον πολλά επιχειρήματα για να στηριχθεί η αλήθεια. Χωρίς ψέματα και παλινωδίες, χωρίς αλλαγή στάσης από μέρα σε μέρα. 

Εκεί όπου όλοι παρατηρούν μία αναστάτωση που  κάθε μέρα μεγαλώνει, είναι στην ΑΕΚ. Εδώ και λίγες μέρες έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους. 

Το πώς αλλάζουν στάση για διάφορα θέματα είναι πρωτοφανές, ενώ απίστευτη και χωρίς καμία λογική είναι η επίθεση στην ΕΡΤ επειδή φιλοξένησε τις θέσεις του ΠΑΟΚ. 

Γενικά η ΑΕΚ και πολλοί που την βοηθούν σε αυτή την περίπτωση, έχουν αρχίσει το «μπούλινγκ» μην τυχόν και αποδειχθεί η αλήθεια. Μπούλινγκ στους δικαστές, το ίδιο στα Μέσα αλλά  και σε όσους προσπαθούν να βρουν τι πραγματικά συνέβη στα αποδυτήρια. 

Πάνω που τα έχουν χάσει και αντί για φιέστες επιχειρούν να λάβουν τα μέτρα τους για ότι άλλο μπορεί να συμβεί, γίνεται μεγάλη προσπάθεια να βγουν οι απέναντι «γραφικοί». Έχουν συνηθίσει σε τέτοιους είδους επιχειρηματολογία. Όποιος εδώ εκφράζει άλλη άποψη είναι… γραφικός. 

Η έλλειψη επιχειρηματολογίας για τα γεγονότα θα οδηγήσει και σε άλλους χαρακτηρισμούς. Και όλα αυτά από εκείνους που είναι διαφορετικοί και δεν διεκδικούν παιχνίδια στα χαρτιά. 

Αλλά τι περιμένεις όταν τις θέσεις σου στηρίζει μέχρι και ο Καραπαπάς;         

Κατά τα άλλα και πάντα με στοιχεία αποδεικνύουμε και κάτι άλλο που έγινε. Στο μπάσκετ αυτή τη φορά. Αυτό εδώείναι εξωφρενικό. Αλλά δεν φθάνει να το γράφουμε εμείς…
http://www.paok24.com/apopsi/114624/to-sxolio-tis-imeras
Το σχόλιο της ημέρας Όταν δεν έχεις επιχειρήματα, όταν αναστατώνεσαι και χάνεις την ψυχραιμία σου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 17, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.