Λογική και νομιμότητα κατοχυρώνουν πρωτιά για ΠΑΟΚ Ο Άρης Νικολάκης αρθρογραφεί για το νόμιμο δικαίωμα του ΠΑΟΚ να κατοχυρωθεί το πρωτάθλημα υπέρ του

Ρίχνοντας μία ματιά στην επίσημη βαθμολογία της Α΄ Εθνικής – όπως την αναφέρει η ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκ – γίνεται αντιληπτή η ωμή (εξωγηπεδική…) παρέμβαση. Ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 26 αγώνες και 58 βαθμούς κι η ΑΕΚ (πριν τη σέντρα του εκτός έδρας αγώνα της με τον Πλατανιά) στην 2η σε 25 αγώνες και 57 βαθμούς. Δεν υπολογίζεται το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 (το φύλλο αγώνα λέει το σκορ, δεν το λέμε εμείς)  το οποίο δεν ολοκληρώθηκε.

Από τον ΠΑΟΚ έχουν ήδη αφαιρεθεί 3 βαθμοί κι έχουν δοθεί στον Ολυμπιακό επειδή δεν έγινε το ντέρμπι τους στην Τούμπα. Δεν έγινε επειδή δηλώθηκε – αλλά δεν αποδείχθηκε – ο τραυματισμός του αποτυχημένου ως προπονητή (τον έδιωξαν κακήν κακώς από τον Πειραιά) αλλά επιτυχημένου ως ηθοποιού…  Όσκαρ Γκαρθία. Από τον ΠΑΟΚ δεν αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί καθώς αποδόθηκε σε αυτόν η ευθύνη της μη διεξαγωγής τους αγώνα. Τούτο δε, επειδή ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος δεν τήρησε τους κανονισμούς.

Σχήμα οξύμωρον….

Με αυτούς τους 3 βαθμούς – τους οποίους τού έκλεψαν - ο ΠΑΟΚ έπρεπε (βάσει λογικής και νομιμότητας), να είναι στην 1η θέση πάλι με 16 αγώνες αλλά με 61 βαθμούς. Κι εάν κέρδισε η ΑΕΚ στον Πλατανιά έπρεπε να είναι στην 2η θέση με 26 αγώνες και 60 βαθμούς. Το ορθόν λοιπόν, θα ήταν η πρωτοπορία του ΠΑΟΚ με 1 βαθμό εν αναμονή της απόφασης μετά την έφεση του για τη μη ολοκλήρωση του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Γι’ αυτό κραυγάζει και διαμαρτύρεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Και καλώς πράττει. Ανάλογα πρέπει να πράττουν όλοι, μα όλοι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ουχί μόνον. Να κραυγάζουν και να διαμαρτύρονται τονίζοντας την αληθή εικόνα της βαθμολογίας. Ορθά δε, ορθότατα ο Ρουμάνος προπονητής τονίζει πως ο ΠΑΟΚ είναι έναν βαθμό μπροστά με έναν αγώνα λιγότερο από την ΑΕΚ. Η λογική και η νομιμότητα - βλέπετε – ορίζουν ως μη διεξαχθέν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Ως διεξαχθέν το ορίζει με μία ελλιπή κι διάτρητη συλλογιστική η αθλητική – ο Θεός να την κάνει – δικαιοσύνη.

Εκεί όμως, όπου υπερβαίνει κάθε όριο λογικής και νομιμότητας η αθλητική – για τα μπάζα – δικαιοσύνη είναι η πρωτόδικη απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Απόφαση στο… γόνατο η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα τον δικαστή. Τον εκθέτει καθώς ήταν ελλιπής η  ακροαματική διαδικασία. Δεν εξέτασε όλους τους μάρτυρες. Ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης έγραψε και τον δικαστή και την αθλητική – τα θέλει και τα παθαίνει τέτοια που είναι – δικαιοσύνη στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Συνάμα δεν εξέτασε κι όλα τα στοιχεία.

Το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας είναι αδιάψευστος κι ακλόνητος μάρτυρας της αλήθειας εκεί. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς. Το λέει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Το λέει φέρνοντας τα πάνω κάτω για να μη ληφθεί υπόψη από τον δικαστή. Δε την συμφέρει . Γι’ αυτό και κάνει τα αδύνατα, δυνατά προς τούτο. Εάν τη συνέφερε, θα το έκανε; Φυσικά, όχι…

Οποιαδήποτε και να είναι η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ, η ουσία δεν αλλάζει. Ο ΠΑΟΚ είναι 1ος στην βαθμολογία σύμφωνα με τα δεδομένα στα γήπεδα. Και μέχρι σήμερα αυτή η αληθινή πραγματικότητα. Ως εκ τούτων ο ΠΑΟΚ ως πρωτοπόρος συνεχίζει το Πρωτάθλημα κι ως Κυπελλούχος συνεχίζει και στο Κύπελλο.

Η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Η αλλαγή της φτιάχνει την αυταπάτη…
ΥΓ: Ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ζητά από την Ελλάδα να μην έχει αλυτρωτικές τάσεις. Από εκεί που μας χρωστούν, αυτοί θέλουν και το βόδι! Με αυτούς θέλει η Κυβέρνηση μας  να συμβιβαστούμε;
http://www.metrosport.gr/article/logiki-ke-nomimotita-katochironoun-protia-gia-paok
Λογική και νομιμότητα κατοχυρώνουν πρωτιά για ΠΑΟΚ Ο Άρης Νικολάκης αρθρογραφεί για το νόμιμο δικαίωμα του ΠΑΟΚ να κατοχυρωθεί το πρωτάθλημα υπέρ του Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 17, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.