Περιμένει ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αν όχι ο κορυφαίος, αν και ο τρόπος που έφυγε από την ομάδα ήταν κάπως ανορθόδοξος και απότομος. Μετά από μήνες μίλησε για τον λόγο της φυγής του και αυτός ήταν καθαρά ποδοσφαιρικός, αλλά παραμένει ένας κύριος με Κ κεφαλαίο. Ακόμα, είναι προπονητής με αρχές και έχει και αυτός τα δικά του ποδοσφαιρικά πουλέν.

Κάπως έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αναμονή των αποφάσεων του ΠΑΟΚ, καθώς περιμένει για να προσεγγίσει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως δεν θα έχουν μέλλον με τον δικέφαλο του βορρά. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να διατηρήσει τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον Ιβάν Σαββίδη και θα προσεγγίσει μόνο τους "τελειωμένους" ή ανεπιθύμητους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου θα ήθελε στην Αραβία κάποια από τα βασικά του γρανάζια στον δικέφαλο του βορρά. Τέτοιος παίκτης είναι ο Μαουρίτσιο, ο οποίος αν δεν παραμείνει στον ΠΑΟΚ, τότε θα κινηθεί ο Λουτσέσκου για την απόκτηση του. Ακόμα και ο Βαρέλα, αν αποφασιστεί πως πρέπει να αποχωρήσει, θα ενδιαφέρει τον Λουτσέσκου. Το πρωτάθλημα εξάλλου στη Σαουδική Αραβία δεν είναι από τα πλέον δύσκολα και ο καθένας θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα. Γι αυτό και οι μεγάλοι σε ηλικία Ευρωπαίοι επιλέγουν τα πετροδόλαρα ως τα τελευταία τους λεφτά πριν τη σύνταξη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να χαλάσει τις σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη, καθώς υπάρχει ιδιαίτερη αλληλοεκτίμηση ανάμεσα στις δυο πλευρές. Γι αυτό περιμένει τον ΠΑΟΚ και δε θα κινηθεί για κανέναν ποδοσφαιριστή που πρόκειται να παραμείνει στον πρωταθλητή.
https://monopaok24.blogspot.com/2020/05/blog-post_16.html?m=1&fbclid=IwAR1sroCT26jr4ueCoCYIoVdgM7z-PJnWChYwHuXTl9hIRE0_GfPGKTx4kCI
Περιμένει ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 17, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.