«Στόχος του ΠΑΟΚ ο Ροδρίγκο Μπατάγλια»! (pic) Αυτό αναφέρει τουλάχιστον σημερινό ρεπορτάζ γνωστής πορτογαλικής εφημερίδας!

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Ροδρίγκο Μπατάγλια, κάνει λόγο σήμερα η εφημερίδα "O Jogo", φιλοξενώντας μάλιστα την είδηση και στο πρωτοσέλιδό της.
Πρόκειται για τον 28χρονο Αργεντινό μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με τη ρήτρα που υπάρχει σε αυτό να αγγίζει τα... 60 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μπατάγλια συνεργάστηκε με τον Αμπέλ Φερέιρα στη Μπράγκα πριν η Σπόρτινγκ δαπανήσει 4,5 εκ. ευρώ για τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2017, ενώ έναν χρόνο αργότερα ο Αργεντινός χαφ υπέγραφε νέο συμβόλαιο με τα "Λιοντάρια της Λισαβόνας"

Φέτος, ο Μπατάγλια κατέγραψε 14 συμμετοχές με τη Σπόρτινγκ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς να πετύχει γκολ ή να μοιράσει ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί εκτός της Μπράγκα και σε Ουρακάν, Ρασίνγκ, Μορεϊρένσε, Ροζάριο και Τσάβες, ενώ έχει φορέσει δύο φορές τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής. 

Ασφαλώς, πρόκειται για έναν χαφ υψηλού επιπέδου ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως "εξάρι" και "οχτάρι" όσο και ως επιτελικός μέσος, ωστόσο εκ πρώτης όψεως το υψηλό κασέ του και οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ, εάν φυσικά έχει βάση το ρεπορτάζ της "Ο Jogo", καθιστούν την περίπτωσή του εξαιρετικά δύσκολη για τον ΠΑΟΚ. 

https://www.paok24.com/metagrafes/150327/stoxos-tou-paok-o-rodrigko-mpataglia-pic

«Ξέρουν τις δυσκολίες για Μπατάγλια οι Έλληνες»

Το ποσό που λέγεται στην Πορτογαλία ότι ζητάει ως… μίνιμουμ η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

PAOK24
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ
«Ξέρουν τις δυσκολίες για Μπατάγλια οι Έλληνες»
Το όνομα του Ροντρίγκο Μπατάγλια ήρθε σήμερα στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, μετά από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Ojogo», αλλά το σενάριο, δείχνει να έχει αρκετές δυσκολίες.
Η ιστοσελίδα «Zerozero.pt» αναφέρει χαρακτηριστικά…

«Ο φιναλίστ αυτήν τη στιγμή της ελληνικής Σούπερ Λιγκ είναι θετικός στην απόκτηση του Αργεντινού διεθνή, αλλά ξέρει ότι μια τέτοια μεταγραφή, δεν είναι εύκολη. Πρώτον, επειδή η διοίκηση της Σπόρτινγκ, είναι διατεθειμένη να διαπραγματευθεί μόνο για ένα ποσό που θα ξεκινάει από τα 8 εκατομμύρια ευρώ και δεύτερον, επειδή ο ίδιος ο παίκτης προτιμάει ένα πρωτάθλημα που έχει περισσότερα βλέμματα πάνω του».

Επίσης, στο ίδιο κείμενο, αναφέρεται ότι η Σπόρτινγκ είχε και δικαστική διαμάχη με τη Μπράγκα, μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως η μεταγραφή του Μπατάγλια (πήγε στους πράσινους το 2017), με τον Ιούνιο του ’19, να αποκτά το 100% των δικαιωμάτων του.

Δύσκολη περίπτωση αυτή του Αργεντινού μέσου για τον ΠΑΟΚ…
https://www.paok24.com/podosfairo/150339/kseroun-tis-dyskolies-gia-mpataglia-oi-ellines
«Στόχος του ΠΑΟΚ ο Ροδρίγκο Μπατάγλια»! (pic) Αυτό αναφέρει τουλάχιστον σημερινό ρεπορτάζ γνωστής πορτογαλικής εφημερίδας! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 17, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.