Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τον Ινσούα;

Τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ινσούα, απέκτησε η ΑΕΚ, και κατά τη δική μας εκτίμηση είναι μια πολύ σημαντική μεταγραφή.
} Ο Ινσούα έχει δείξει την αξία του στον Παναθηναϊκό, και την απορία που εμείς έχουμε εκφράσει αρκετές φορές είναι, γιατί δεν προτιμήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

} Το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, τιμώρησε την ΑΕΛ με μείον τρείς βαθμούς, για χρήματα που οφείλονται σε πρώην παίκτη της ομάδας.
} Βλέπετε, με ρητορικές  κορώνες που συχνά-πυκνά βγάζει ο Κούγιας, δεν εξοφλούνται τα χρέη προς τους παίκτες.

} Κάποιοι ενοχλήθηκαν γιατί  ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΟΚ, και Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, βρέθηκε στο Πήλιο για να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της ομάδας.
} Πόσο άρρωστοι μπορεί να είναι όλοι αυτοί, που αντί να χαρούν και να δώσουν τα εύσημα στο Μάκη Γκαγκάτση, που παρά το βαρύ καθημερινό του πρόγραμμα, κατάφερε να δώσει το παρών στο Πήλιο, τον σχολιάζουν αρνητικά χωρίς όμως να μπορούν να δικαιολογήσουν αυτή τη λανθασμένη θέση τους.
} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, μακάρι σαν το Μάκη Γκαγκάτση να υπήρχαν μερικοί ακόμη στο ΠΑΟΚ, γιατί τότε και  τα δελτία υγείας των παικτών δεν  θα ήταν αθεώρητα, και το τμήμα θα λειτουργούσε οργανωμένα.

} Φέτος, κοντά στο  πάγκο της ομάδας ο Φερέιρα θα έχει ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε και τρεις, αλλά…δώδεκα βοηθούς ή συνεργάτες, ο καθένας ας τους βαπτίσει όπως θέλει.
} Είναι αλήθεια ότι χρειάζονται κάποιοι κοντά στον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ, για να τον ξυπνούν όταν αυτός βρίσκεται στο δικό του κόσμο, και δεν βλέπει τον κολλητό του Ελ Καντουρί να σέρνεται μέσα στο γήπεδο.

} Το Γκαλίνοβιτς επέλεξε ο Ιβάν Σαββίδης να προπονεί τους τερματοφύλακες, ενώ στη διάθεσή του των ... τεράστιο Πουρλιοτόπουλο!!
} Η FIBA καλεί τον ΠΑΟΚ να πληρώσει τα δεδουλευμένα στον Γκάρετ, μόνο που φέτος αυτός που πληρώνει τις παλιές ζημιές δεν είναι η ΚΑΕ, αλλά ο Θανάσης Χατζόπουλος.
} Για το τρίτο μέλος της διοίκησης τον Τριλυράκη, δεν έχουμε διαπιστώσει μέχρι σήμερα τουλάχιστον να βάζει το χέρι στη τσέπη.

} Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι η τριμελής επιτροπή της ΚΑΕ, φέτος λειτούργησε άμεσα και αποτελεσματικά χτίζοντας τη νέα ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
} Από αυτόν εδώ το χώρο θα πρέπει να γνωρίζουν οι διοικούντες, ότι εμείς θα σχολιάζουμε τις λανθασμένες αποφάσεις αλλά και θα επαινούμε αυτές που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

} Χάλασε ο χλοοτάπητας της Τούμπας, και αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν, ότι το γκαζόν που παράγγειλε ο ΠΑΟΚ από τη Σερβία, ήταν για... περούκες και όχι για γήπεδο.
Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τον Ινσούα; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 07, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.